fbpx

Hurtig Levering fra 50,-

30 dages fortrydelsesret

Din kurv er tom

Find hjælpemidler, der gør din hverdag lettere

Her kan du finde hjælpemidler, der gør det lettere for dig at modtage og besvare opkald samt tale i telefon. Vi kan hjælpe dig med at finde alt fra bluetooth headsets til ringeforstærkere og nummersendere. Herunder er der telefonhjælpemidler til fastnettelefoner, mobiltelefoner og smartphones. Har du brug for telefonhjælpemidler, som teleslynger specielt bygget til høreapparater, ringeforstærkere eller 0/5 kontakter, så er det her, du skal kigge!

Vi kan endda hjælpe dig med at finde et hjælpemiddel til dit TV.

Syn

Syn Find den rigtige løsning for dig her

Vi har mange former for hjælpemidler. Kan du ikke lige se det hjælpemiddel, du drømmer om, er du velkommen til at ringe, måske har vi alligevel en løsning på dit problem.

Hvis du ikke længere så godt kan se tastaturet på fastnettelefonen, har vi et hjælpemiddel, en nummersender, der gør det let at ringe op. Der er på den lille nummersender mulighed for at forprogrammere 12 numre, der direkte ringes op til, kun ved tryk på én tast. Nummersenderen monteres mellem fastnetstik og fastnettelefonen. Det er let at forprogrammere numre på nummersenderen, og derefter kører det bare for dig. Et uundværligt hjælpemiddel for meget svagtseende eller lettere demente.

Hjælpemidlet Vocally er også en form for nummersender. Men her skal det lille hjælpemiddel blot lære din stemme at kende, så kan den ringe op for dig. Hjælpemidlet kan genkende navne og numre.

Vi har fjernbetjeninger, der er så enkle så enkle. Fjernbetjeningerne kan ikke så meget, så dem kan man ikke fare vild i. Hjælpemidlerne er universale og passer til de fleste fjersyn. Med fjernbetjeningerne, som findes i forskellige udgaver, kan man som ældre undgå alle de besværlige funktioner, man alligevel ikke har brug for. Hjælpemidlet findes også til DVD.

Ringeforstærkerne er designet til hørehæmmede, der ikke længere kan høre deres almindelige fastnettelefon. Hjælpemidlet, ringeforstærkeren monteres mellem  fastnetstik og fastnettelefon, og så er der ikke ringelyd på fra ringeforstærkeren. De allerfleste ringeforstærkere har også visuelt signal. Med det her hjælpemmiddel går du ikke glip af at høre fastnettelefonen.

Er man handicappet af en eller anden grad, kan ClickToPhone blive en løsning, for at komme tilbage på internettet og telefonen igen. ClickToPhone kan kombineres på mange måder, og vi skræddersyr selv alle ClickToPhones, så alle får den optimale mulighed for at bruge telefon og internet igen. Dette hjælpemiddel er en individuel skræddersyning for den enkelte.

feedback
feedback