Tilbehør og reservedele

Her finder du et stort udvalg af tilbehør og reservedele til mobil og fastnet telefoner

Tilbehør | Lækkert ekstra udstyr til mobiler og telefoner

Find dig lækkert udstyr til din mobiltelefon eller fastnettelefoner, du kan finde alt fra headsets til bordladere.

Vil du ha’ et smart etui til din mobiltelefon eller nummerviser til din fastnettelefon? Er batteriet gået i stykker eller står du og mangler en oplader eller andet tilbehør til din mobiltelefon?

Kan du svare ja til et af de spørgsmål, så kan du her på siden finde tilbehør til din mobiltelefon eller fastnettelefon. Du kan også kontakte os, hvis du har spørgsmål til, hvilket tilbehør, der passer til din mobiltelefon eller til din fastnettelefon.

HenrikDorrit
Brug for hjælp eller vejledning?

Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning om valg af det rigtige produkt og du er naturligvis altid velkommen til få vejledning til et produkt som du har købt hos os.

Klik her for at se alle vores brugervejledninger.

Telefon: 21 123 456
Telefontid:
alle hverdage kl. 10.00 – 12.00 og 13.00 – 15.00

Eller skriv til os her:

1 + 13 =

Tilbehør til din telefon – findes det, findes det her!!

Her kan du finde tilbehør til din nye mobiltelefon. Vi har alt fra Bluetooth headsets til bordladere.

Alt tilbehøret til Doro telefonerne er originale dele. Tilbehør, såsom batterier, skal helst være originale så holder de bedre. Ja, du kan også få købt nogen, der slet ikke virker med din Doro telefon. Så derfor originalt tilbehør er i længden det billigste, og det er derfor det eneste vi forhandler.

Derudover findes der et hav af tilbehør til de forskellige telefoner. Vælger du et headset, som tilbehør til en telefon, skal du være opmærksom på, at ikke alle headsets duer til alle telefoner. Faktisk tværtimod. Er du i tvivl, så ring altid, så hjælper vi gerne med valget af tilbehør. Det kan være en jungle at finde rundt i.

Batterierne kan også være svære at vælge til som tilbehør. For hvilken telefon er det lige du har? Hos Doro fastnettelefonerne står det bag på telefonen, men ved Doro mobiltelefoner skal man skille mobilen ad for at kigge under batteriet. Der står nummeret på din mobils model. Det skal du bruge for at kunne bestille tilbehør til din Doro mobil!

Som tilbehør er der også kommet samtaleoptagere. Både til mobilen, men også til fastnettelefonen.

Det er altid vigtigt, at du har nummeret og mærket på telefonen klar – så hjælper vi dig gerne med nyt tilbehør.

Hvis du ikke lige kan få øje på tilbehør eller den reservedel, du står og mangler, så prøv at ringe, det kan jo være, vi har det alligevel, eller ved, hvor du kan få det!