Etui til din nye mobiltelefon

Vi har etuier til Doro og Emporia mobiltelefoner. Til Emporia mobiltelefonerne kan du vælge mellem klassiske læderetuier eller moderigtige etuier i forskellige farve. Til din Doro mobiltelefon har vi etuier, der er skræddersyet til at passe til de forskellige typer af Doro mobiltelefoner. Derfor er der også direkte kontakt til nødkaldet, som der er lavet hul til. Alle etuierne er designet i et pænt og nydeligt udseende.

Pris
kr. -
Producent
HenrikDorrit
Brug for hjælp eller vejledning?

Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning om valg af det rigtige produkt og du er naturligvis altid velkommen til få vejledning til et produkt som du har købt hos os.

Klik her for at se alle vores brugervejledninger.

Telefon: 21 123 456
Telefontid:
alle hverdage kl. 10.00 – 12.00 og 13.00 – 15.00

Eller skriv til os her:

7 + 2 =

Originale Etuier fra Doro og Emporia. Alle vore etuier er originalt tilbehør til den enkelte mobiltelefon. Etuierne er alle i et pænt design og i læder eller stof. Etuierne sikrer din lille mobil mod skrammer eller slag. Samtidig ved du altid, hvor du har din lille mobil! I dit etui tæt på dig.

På Doros etuier er der endda hul til nødkaldet, så det kan aktiveres direkte gennem hullet på etuiet. Så behøver du ikke tage mobilen op ad etuiet, før du skal til at bruge det! Doro etuier er med en let magnetlås, der gør det let at tage mobilen ud og ind af etuiet. Meget praktisk!

Emporia etuierne findes såvel i stof som i lækkert læder. Alle er i lækkert design og meget funktionelle. Bemærk – du skal vide modelnummeret på mobilen, selv om de ser ens ud, er eutierne helt forskellige! Beskyt din nye mobil bedst muligt – få dig et smart etui!