Stik og forlængerledninger til din telefon

Vil du gerne være uafhængig af længden på din telefonledning til din fastnettelefon, så du kan tale i din fastnettelefon, hvor du har lyst? Få en forlængerledning og bliv mere mobil i din hverdag.
Vores telefonledninger og stik er fra en førende producent i europa, som producerer tilbehør til telefoner i høj kvalitet.

Pris
kr. -
Producent
HenrikDorrit
Brug for hjælp eller vejledning?

Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning om valg af det rigtige produkt og du er naturligvis altid velkommen til få vejledning til et produkt som du har købt hos os.

Klik her for at se alle vores brugervejledninger.

Telefon: 21 123 456
Telefontid:
alle hverdage kl. 10.00 – 12.00 og 13.00 – 15.00

Eller skriv til os her:

2 + 5 =

Telefon forlængerledning og telefonstik.

Vi har helt almindelige fastnet forlængerledninger til telefonen, dem kan du finde her på siden! Forlængerledninger til telefonen så du bliver mere mobil, og kan stille telefonen overalt i hele huset.

Vi har også forskellige stik til at forbinde ledninger eller fordele telefonstik, så de har flere forbindelser. Med forlængerledninger til fastnettelefonen bliver du langt mere mobil! Og du kan også sætte dem sammen! Så kan du tage fastnettelefonen endnu længere væk fra fastnetstikket!

Telefon forlængerledning kan sætte sammen med et samlestik. Du kan også få et fastnetstik til at blive til 2 ved hjælp af et ekstra fordeler stik. Vi har også en antitwist mellemled, der kan sørge for at din telefonledning mellem telefonrør og ledning ikke tvister rundt, så røret nærmest hænger fast ved telefonen. Derudover har vi stik til fastnettelefonen. Både i sort og i hvid farve.Så her er lidt af alt til din fastnettelefon!