iPad Air 2 Tilbehør

Leder du efter et nyt cover med wireless keyboard eller med en powerbank indbygget til din iPad air 2, så har vi måske lige det du søger i vores udvalg af kvalitets keyboard og covers.

Pris
kr. -
Producent
HenrikDorrit
Brug for hjælp eller vejledning?

Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning om valg af det rigtige produkt og du er naturligvis altid velkommen til få vejledning til et produkt som du har købt hos os.

Klik her for at se alle vores brugervejledninger.

Telefon: 21 123 456
Telefontid:
alle hverdage kl. 10.00 – 12.00 og 13.00 – 15.00

Eller skriv til os her:

1 + 7 =

iPad Air 2 tilbehør – wireless keyboard og CoverBank. Her finder du trådløst tastatur til din iPad Air 2. Det trådløse tastatur fra Xceed gør det nemt og enkelt at skrive mails, tekstopgaver eller opdatere de sociale medier. Det trådløse tastatur laver din iPad Air 2 om til en unik og kompakt notebook. Så det er nemt lige at tage den under armen eller i tasken. Den kan bruges over alt hvor du er; på ferien, i skolen, bare hjemme i sofaen eller endda på busturen.

Tastaturet er fantastisk som holder, hvis du bruger den til at se tv på, nyheder eller film. Med Xceed tastaturet beskytter du samtidig din iPad Air 2, også imod brugsslidtage, idet den fungerer som cover i mod ridser og skrammer. Dette wireless keyboard har en batteritid på op til 95 dages standby og 75 timers brugstid.

Med en tykkelse på kun 15 mm, føles det bare som et almindeligt cover. Det giver ikke blot beskyttelse som vi kender det, men her har du også ekstra strøm med dig. Denne coverbank har en kapacitet på 10.000  mAh som i fuldt opladt tilstand giver op til mindst 2 opladninger af enten din iPad eller iPhone. Så er du tit på farten og har du ikke adgang til stikkontakter, så er dette cover lige det du har brug for.