Find det rigtige headset til din telefon

Headsets til Doro mobiler, headsets til Emporia mobiler, headsets til bordtelefoner og til trådløse telefoner. Vi fører det hele! Har du en mobiltelefon med Bluetooth, så fører vi et Bluetooth headset og en Bluetooth Speaker Phone. Med såvel Bluetooth-headsettet som med speakerphonen kan du tale håndfrit med din mobiltelefon eller smartphone, men vi har også mange andre headsets at byde ind med!

Pris
kr. -
Producent
HenrikDorrit
Brug for hjælp eller vejledning?

Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning om valg af det rigtige produkt og du er naturligvis altid velkommen til få vejledning til et produkt som du har købt hos os.

Klik her for at se alle vores brugervejledninger.

Telefon: 21 123 456
Telefontid:
alle hverdage kl. 10.00 – 12.00 og 13.00 – 15.00

Eller skriv til os her:

1 + 9 =

Bluetooth headsets der passer til dine behov

Opdag en verden af trådløs frihed! Bluetooth headsets – din ultimative partner i både privat og professionelt brug. I denne kategori har du mulighed for at finde Bluetooth headsets i mange prisklasser og former. Headsets er en genial og nem måde at snakke i telefonen og er yderst anvendt af både private og professionelle.

Perfekt Til Alle Situationer

Bluetooth headsets fra Telecall er designet til at gøre din kommunikation ubesværet og effektiv. Uanset om du er bag rattet, på kontoret, eller ude på en løbetur, sikrer vores headsets, at du altid er forbundet og fri til at bevæge dig, som du ønsker. Med nem paring til din mobiltelefon via Bluetooth-teknologi, oplever du en problemfri forbindelse til alle dine opkald, uden at du behøver at røre din telefon.

Langvarig Batterilevetid

Vi forstår vigtigheden af at være forbundet uden afbrydelser. Derfor kommer vores Bluetooth headsets med lange batterilevetider, der holder dig i gang i op til 10 timer ad gangen. De kompakte og effektive batterier sikrer, at dit headset er klar, når du har mest brug for det, med enkel opladning, der matcher din aktive livsstil.

Komfort og Kvalitet

Komfort er nøglen, når du vælger et headset. Vores Bluetooth headsets er designet med fokus på brugervenlighed og komfort, så du kan bære dem i lange perioder uden ubehag. Med justerbare ‘clips’ og ergonomiske designs, der passer perfekt til dit øre, kombinerer Telecall’s headsets enestående lydkvalitet med ultimativ komfort.

Teknologi og Tradition

Navnet Bluetooth fra Harald Blåtand, som var kendt for sin evne til at kommunikere og forene Danmark og Norge. Ligesom Harald Blåtand forener moderne Bluetooth-teknologi mennesker ved at lette trådløs kommunikation over hele verden.