Hjem > Shop > Mobiltelefoner > Doro Mobiltelefoner > Doro 780X mobiltelefon til ældre med nødkald

Doro 780X 4G nødkald

Varenummer: 7322460079659 Kategorier: , , , ,

Mobiltelefon til personer der har brug for en særligt enkel telefon. Nødkald med gps lokation 3 store hurtigvalgstaster til kontaktpersoner.

1.449,00 kr.

Leveringstid: 3-4 dage

Produktbeskrivelse

Doro 780X – Til ældre der har behov for en særligt simpel mobil

Doro 780X er en særligt brugervenlig mobiltelefon udviklet specielt til personer der ikke kan overskue alt for mange funktioner men som stadig har brug for at kunne ringe og modtage opkald lige meget hvor de er. Telefonen kan modtage og vise sms-beskeder men der kan ikke skrives beskeder på telefonen.

Hold kontakten ved lige

Det er ikke alle der kan håndtere de mange muligheder og valg moderne mobiltelefoner byder. De mange muligheder skaber ikke glæde men frustration og gør det svært at række ud og holde kontakten til de mennesker de holder af.
Doro 780X har kun de allermest nødvendige funktioner og henvender sig til dem der ikke kan overskue for mange informationer og funktioner på en gang.
Din mor er måske begyndende dement eller har fået en hjerneskade. Med en Doro 780X vil du stadig kunne holde kontakten ved lige. Dit navn vil kunne stå øverst af de 3 hurtigvalgs knapper så hun altid vil kunne ringe til dig når hun har brug for det.

Hvad gør Doro 780X særligt brugervenlig?

Doro 780X mobiltelefonen til ældre seniorer har 3 store hurtigvalgs knapper så der ikke skal bladres gennem en telefonbog for at ringe til de vigtigste kontaktpersoner. Der kan skrives navne på kontaktpersonerne i et lille felt ved siden af den pågældende hurtigvalgsknap. Telefonen har ikke en integreret telefonbog eller tastatur.

Skal du indkode en kontaktperson til en af de tre hurtigvalgs knapper opdatere ICE information eller nødkaldet skal det gøres direkte på mobiltelefonen. Mobiltelefonen er også med sine store knapper i klar kontrast til det hvide håndsæt et særdeles godt valg til svagtseende ældre. Ved indgående opkald lyser skærm tydeligt op og blinker. Med sin IP54 klassificering kan telefonen også tåle en hel del da den er både vand og støvbestandig.

Hvad kan Doro 780X så?

 • Nødkald
 • CE information
 • Sikkerhedstimer
 • Opkaldslog
 • 3 store hurtigvalgs knapper
 • Kompatibel med høreapparater

Et nødkald der kan tages med overalt

Telefonen har Doro’s velkendte tryghedsknap på bagsiden af telefonen. Ved et vedvarende tryk på mere end 3 sekunder ringes der et nødkald rundt til tryghedsalarmens forudbestemte nødkontakter.
Kontakterne vil også sammen med nødkaldet modtage en gps lokation for mobilen. 780X kommer med Doro response der er en ny trygheds service fra Doro.

Med Doro response kan de tilknyttede kontaktpersoner via response app’en eksternt tilgå telefonen og ændre i telefonens indstillinger eller se dens gps lokation. Doro Response App’en bruges kun til at koble nødkaldskontakter besvare nødkald og fjernstyre indstillinger såsom lydstyrke. Doro Response kan downloades fra din vanlige App Store. Du kan tilgå Doro 780X’s gps lokation f.eks. hvis din mor ringer er blevet væk og ikke kan fortælle dig hvor hun er henne.

Mobiltelefonen har også en sikkerhedstimer der f.eks. kan sættes til et bestemt tidspunkt inden man går i bad. Slås timeren ikke fra laver den automatisk et nødkald.

Hvad bruges ICE information til?
ICE information bruger du til at indtaste vigtige oplysninger til brug for f.eks. politiet eller ambulancereddere ved en nødsituation. Jo mere detaljeret du kan udfylde ICE informationerne jo bedre.
Typiske ting der er vigtige at få med er f.eks. særlige allergier sygdomme og lignende reddere skal være opmærksomme på.

Mere i tvivl end hvad godt er?

Er du i tvivl om hvordan du sætter Doro Response app’en op? Eller står du og har svært ved at vælge mellem Doro 780X og en anden mobil?
Giv vores venlige og kompetente kundeservice et kald. Vi sidder klar til at svare på alle dine spørgsmål store som små. Du kan ringe til os eller sende os en besked HER.

OBS: Når du skal ind og redigere i indstillinger o.l. på telefonen skal du holde den lille knap inde der sidder nederst på højre side af telefonen.
Du skal holde den inde i et godt stykke tid før den registrerer trykket og går til indstillinger. Dette er umiddelbart for at forhindre brugeren ved et uheld bliver ledt ind i indstillingerne.

Doro 780X mobiltelefon til ældre seniorer

Leveres i en komplet salgspakke indeholdende flg.:

 • Doro 780X mobiltelefon
 • Batteri
 • Bordlader
 • Brugervejledning (dansk)
 • Hurtigstartsvejledning

Registreret på HMI-basen – HMI-nummer: 127702

Specifikationer

Særlige funktioner
– Tryghedsknap med nødkald og gps lokation
– ICE (In Case of Emergency) 
– IP54 klassificering – Støv og vandbestandig
– 3 hurtigvalgstaster

Hukommelse
– 4GB intern lagring
– Hukommelseskorttype: Micro SD card

Display
– Farvedisplay
– Displaystørrelse (HxB mm): 43.2 x 57.6
– Displaystørrelse (tommer): 2.8
– Opløsning (H x B pixels): 320×240 QVGA
– HD Voice-certificeret

Lyd og ringetoner
– 22 polyfoniske ringetoner

Akustik
– Kompatibel med høreapparater
– T4/M3 HAC klassificering
– Maks. forstærkning (dB): 35
– Maks ringestyrke ved 1 meter (dB(A)): 75

Dimensioner
– Håndsætstørrelse (mm): 138x60x13
– Håndsættets vægt inkl. batterier (g): 117

Teknologi
– Micro-SIM (3FF)
– Dual SIM
– Wi-Fi
– 4G/3G
– Bluetooth

Opladning
– AC-adapterspec. V/mA: 5V 550mA
– Batteri: 1600mAH Li-ion
– Standbytid: op til 330 timer
– Taletid: op til 8 timer

Tilslutning
– Headset jackstik (3.5 mm)

HenrikDorrit
Brug for hjælp eller vejledning?

Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning om valg af det rigtige produkt og du er naturligvis altid velkommen til få vejledning til et produkt som du har købt hos os.

Klik her for at se alle vores brugervejledninger.

Telefon: 21 123 456
Telefontid:
alle hverdage kl. 10.00 – 12.00 og 13.00 – 15.00

Eller skriv til os i kontaktformularen

5 + 13 =