Telefoner og hjælpemidler der er særligt gode til svagtseende

Nedenfor finder du et udvalg af telefoner og små hjælpemidler der er særligt funktionelle og nemme at bruge for ældre og personer der er svagtseende eller har et synshandicap. Produkterne rangerer alt fra telefoner for svagsynede, der kan se lidt, til produkter til personer der er helt blinde.
Vi har udvalgt produkterne i samråd med CKV’s synsrådgivning i Odense.

Pris
kr. -
Producent
HenrikDorrit
Brug for hjælp eller vejledning?

Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning om valg af det rigtige produkt og du er naturligvis altid velkommen til få vejledning til et produkt som du har købt hos os.

Klik her for at se alle vores brugervejledninger.

Telefon: 21 123 456
Telefontid:
alle hverdage kl. 10.00 – 12.00 og 13.00 – 15.00

Eller skriv til os her:

14 + 12 =

Telefoner til svagtseende med billedtaster – Giver det nu mening? Det giver helt bestemt mening, især hvis du vælger at sætte billeder ind der har en skarpe kontrastfarver ift. Det sorte plastic på telefonerne. Idet du selv vælger de billeder du vil sætte ind, kan du selv vælge om hver person f.eks. Skal have en skarp kontrast farve i baggrunden, så også de forskellige billeder er nemmere at skelne fra hinanden.

Sidder du og skal finde en telefon til en person der er blind og kan læse braille? kan der med fordel printes små lapper m. braille på ud og klistres på de enkelte knapper. I det hele taget afspejler vores udvalg af telefoner og fjernbetjeninger, produkter der har få simple og store taster, som er nemme at bruge og som har potentiale for at kunne modificeres m. taktile lapper, så den svagtseende, eller blinde bruger, nemmere kan navigere rundt mellem tasterne.

Der er også flere af vores telefoner til svagtseende, der har store simple taster og et overskueligt design til ældre med nedsat syn. Flere af telefonerne også er kompatible med høreapparat. Har du svært ved at finde en Telefon til Svagtseende? Giv vores kundeservice et kald, vi har et indgående kendskab til vores produkter og med mange års erfaring i at vejlede og rådgive i telefoni til ældre, svagtseende og hørehæmmede, så skal vi nok sammen finde en løsning, der matcher lige netop dine behov.