Forstærkertelefoner, mobiler med mere til dig med nedsat hørelse

Skru ned for “hvad siger du?!” og op for hyggesnakken. Ja det er rigtig træls og vi har vist alle sammen været der. Enten kommer du selv til at sige det flere gange under en samtale, eller din gamle far må bede dig om at tale højere, igen og igen i telefonen. Det er irriterende når nu du egentlig bare gerne vil have hyggesnakket lidt. Du finder her måske den største samling af telefoner til hørehæmmede og tilbehør til ældre med nedsat hørelse.

Der er alt fra forstærkertelefoner, mobiler med ekstra høj lyd til ringeforstærkere til din ringeklokke. Det allersværeste for dig bliver ikke at sætte telefonen op, men at vælge mellem alle de smarte produkter her på siden.

Pris
kr. -
HenrikDorrit
Brug for hjælp eller vejledning?

Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning om valg af det rigtige produkt og du er naturligvis altid velkommen til få vejledning til et produkt som du har købt hos os.

Klik her for at se alle vores brugervejledninger.

Telefon: 21 123 456
Telefontid:
alle hverdage kl. 10.00 – 12.00 og 13.00 – 15.00

Eller skriv til os her:

4 + 6 =

Nedsat hørelse | Hvordan vælger du de bedste gaver? Det er faktisk ikke selve telefonen han bliver glad for, den er jo i bund og grund bare en ting. Den bedste gave er helt sikkert det at den hjælper ham med, at kunne hyggesnakke med dig og børnebørnene. Du er nået frem til din far trænger til en telefon der har ekstra høj lydstyrke, en ringeforstærker til hans ringeklokke eller andet, men hvad skal du lige skrive dig bag øret når du handler?

Ringelyd og lydstyrke

Du får her en kort guide, med forklaringer på de udtryk du typisk vil støde på, når du skal handle produkter og hjælpemidler ind til ældre seniorer med nedsat hørelse. Hvad er forskellen på forstærkning af ringelyd eller lydstyrke? Forstærkningen af ringelyd fortæller dig ofte noget om hvor højt telefonen ringer. Lydstyrken fortæller dig noget om, hvor høj lyden maksimalt kan indstilles til i telefonrøret. Typisk vil du se den maksimalt mulige styrke benævnt i decibel.

Kompatibel med høreapparater

Hvad betyder det når der står en telefon er HAC kompatibel? Det er rigtig godt hvis den telefon du kigger på er HAC kompatibel, det betyder nemlig at den er kompatibel med høreapparater. Du vil typisk se det nævnt som en HAC M4/T4. Hvis du ser det er det virkelig godt! Alle telefoner der er kompatibel med høreapparater får nemlig en international HAC scoring fra 1-4, hvor 4 er den højeste karakter en telefon til hørehæmmede kan få. Et T betyder at telefonen har teleslynge og et M betyder at den, via en akustisk tilkobling, opfanger og forstærker lyde fra omgivelserne til dit høreapparat.

Visuelle indikatorer hjælper

Hvorfor er visuelle indikatorer vigtige at have på en telefon? De typisk visuelle indikatorer du ser på en telefon, ringeforstærker eller ringeklokke er en LED-lampe der blinker når f.eks. Telefonen ringer. En blinkende LED-lampe er en ekstra god hjælp, hvis du stærkt nedsat hørelse. På samme måde er en ryste indikator en rigtig god hjælp til at vække dig om morgenen. Den ryster simpelthen din pude, fremfor kun at afspille en alarm, du måske ikke rigtig høre alligevel.

Har du spørgsmål omkring produkter til hørehæmmede?

Hvad får du når du køber et produkt til hørehæmmede hos Tele Call? Du bliver ikke efterladt med en alt for kompliceret telefon, du skal være helt alene om at forstå eller sætte op. Vi sidder klar i vores Kundeservice! og har tid til at svare på spørgsmål eller guide dig gennem opsætningen af en telefon, hvis den gør knuder. Du får altså ikke kun konkurrencedygtige priser, men også en service hvor du ikke bliver efterladt alene, så snart du har købt produktet. Vi er altid klar til at hjælpe dig som kunde, både før og efter. Du kan ringe til os på 21 123 456 eller sende os en besked, så kontakter vi dig så hurtigt vi kan.