Doro Mobil – Din pålidelige mobiltelefon hver dag

Doro mobiler er enkle mobiltelefoner specielt udviklet til ældre – altså kort sagt er Doro telefoner udviklet til at tage højde for de behov ældre bruger stiller til deres mobiler.
I udvalget af Doro mobiltelefoner kan du finde mobiltelefoner, der er designet med brugervenlighed, tryghed og komfort for øje. Har du problemer med nedsat hørelse, kan du trygt vælge en Doro mobiltelefon, da de alle er kompatible med høreapparater. Det mest besværlige for dig, bliver at vælge blandt alle de forskellige mobiltelefoner fra Doro, vi har i vores sortiment.

kr. -
Funktioner
Producent
HenrikDorrit
Brug for hjælp eller vejledning?

Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning om valg af det rigtige produkt og du er naturligvis altid velkommen til få vejledning til et produkt som du har købt hos os.

Klik her for at se alle vores brugervejledninger.

Telefon: 21 123 456
Telefontid:
alle hverdage kl. 10.00 – 12.00 og 13.00 – 15.00

Eller skriv til os her:

13 + 11 =

Doro telefon til dig med nedsat hørelse

Bedste mobiler til ældre med nedsat hørelse? Hvorfor er det vi synes Doro er så gode til folk med hørenedsættelse? Det er fordi lige meget hvad for en Doro mobiltelefon du samler op, så er den kompatibel med høreapparater. Det betyder for dig at de alle har en HAC-kvalifikation på mindst M2/T2.
De har også alle sammen ekstra tydelige ringelyd og forstærket lyd i røret. Hvad betyder det så når en mobil er HAC kompatibel? HAC er forkortelsen Hearing Aid Compatible, altså kompatible med høreapparater.

Du vil typisk se en mobiltelefon fra Doro har en HAC kvalifikation på M4/T4. M kvalifikationen fortæller dig hvor god telefonen er til at sortere baggrundslyd fra når den er koblet til dit høreapparat. T-kvalifikationen fortæller dig i hvor god teleslyngen i mobilen er til at sende lyd til dit høreapparat via telespolen. M og T kvalifikationer går fra 1-4, hvoraf 4 er den højeste score der kan gives.

Forbind mobiletelefoner til høreapparatet via bluetooth

Nogle, men ikke alle, høreapparater kan også kobles til mobiltelefoner og smartphones via Bluetooth. Nogle høreapparater kan selv automatisk skifte over til brug af teleslynge når den opfanger signalet fra en tilkoblet mobiltelefon. Andre høreapparater kræver du manuelt sætter høreapparatet i T position.

Hvordan vælger du den rigtige Doro Mobil?

Det kan være en jungle at forsøge og finde rundt i hvad for en mobiltelefon der passer bedst til dine behov. For at gøre det lettere for dig vil vi her kort opdele telefonerne i tre klasser: De helt simple, den almene mobil med trykknapper og Smartphones. Alle tre typer af telefoner vil typisk være med en integreret nødhjælpsknap, ekstra høj lyd, større taster, kompatible med høreapparater og justerbar skriftstørrelse. Du vælger selv de numre der skal ringes til, når du trykker på nødkaldet.

Doro mobiltelefon uden abonnement

Alle vores mobiltelefoner er forresten også uden binding, så den pris du ser, er ikke med et eller andet skjult abonnement hæftet på.

Den Simple doro mobiltelefon

De helt simple mobiler med tre hurtigkaldstaster og meget få knapper. De er særligt gode hvis du kun har ganske få numre du vil ringe til, bliver forvirret over, eller utryg ved, at skulle navigere rundt i en telefon. Den almene Doro klaptelefon og telefoner med en lille skærm og trykknap tastatur. Med dem får du lidt flere funktioner end de simple. Du kan skrive sms’er, tage billeder, ringe op og deslige. Disse telefoner er ofte også med en eller flere hurtigvalgstaster du selv kan indstille.

Doro Smartphones

Smartphones fra Doro er specielt designet til at nybegynderen, der ikke er vant til at bruge smartphones, kan lære at finde rundt i dem. Du skal vælge en Doro smartphone hvis du f.eks. Gerne vil kunne tage eller modtage billeder i en højere kvalitet, tjekke dine mails, lave videoopkald med f.eks. Familien og gå på nettet.

Ældrevenlige Doro mobiltelefoner

Hvad er det der gør Doro Mobiler så ældrevenlige? Doros mobiler er ikke nødvendigvis ældrevenlige fordi de fjerner en masse funktioner og på den måde skaber en enkel telefon. Doro mobiler er udviklet til at tage højde for de særlige behov ældre kan have til deres mobiler, uden at de f.eks. fjerner adgangen til et kamera, Facebook, kalender og hvad nu ellers er vant til at bruge i hverdagen.

At du er 65+ betyder det ikke at du stopper med at bruge de smarte funktioner du er vant til. Det kan dog betyde at du med alderen har brug for en telefon Doro tilbyder selvfølgelig også mobiler der er særligt enkle til f.eks. demente ældre, der ikke kan overskue for mange funktioner. Hvad får man så af ekstra ting med en Doro mobil? Du får:- Nødkald- HAC- Ekstra høj lyd- Store skærme- Store knapper. Det integrerede nødkald, giver en øget tryghed både for dig i hjemmet, men f.eks. også på gåturen om vinteren. At de er kompatible med høreapparater og har muligheden for ekstra høj lyd, er en uundværlig ting. Disse praktiske funktioner kommer hurtigt til at føles nødvendige, men det er ikke det eneste der gør en Doro mobil ældrevenlig.

Alle Doro telefoner er specifikt designet til at tage højde for brugervenlighed. Det betyder at der ikke skal være for mange funktioner og knapper, mast ind på så lidt plads som muligt. Der er tænkt over knappernes størrelse og placering, at de skal være nemme at se, trykke på og forstå brugen af. Hvis du vil have en mobiltelefon der kan følge dig overalt, give dig en håndsrækning med at finde rundt i den og tilkalde hjælp hvis du kommer i problemer, så er en Doro mobiltelefon et sikkert og pålideligt valg for dig.

Tilbehør til din nye lækre Doro Mobiltelefon

Hos Tele Call forhandler vi selvfølgelig en masse lækkert Tilbehør til din nye smarte Doro mobiltelefon. Du kan med fordel anskaffe dig en billader, så løber du aldrig tør for strøm når du er på farten. Et headset eller en bærestrop kan også være en ekstra nyttig tilføjelse til din Doro Mobil, så kan du snakke håndfrit uden at bekymre dig om at tabe din mobil. Ekstra beskyttelse til din nye Doro er også smart, vi har selvfølgelig covers og etuier til flere af mobilerne, også til smartphones. Så får din skærm ikke ridser og du kan opbevare dit dankort sammen med telefonen, lige ved hånden.

Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål

Sidder du nu alligevel og kigger på vores udvalg og bliver i tvivl? Så giv vores Kundeservice et kald. Vi er en lille Odenseansk virksomhed, så du vil komme til at tale med Henrik eller Dorrit, der har over 30 års erfaring i råd og vejledning af telefoni. Tag en snak med os og sammen kan vi helt sikkert finde en løsning, der dækker dine behov og ønsker for en ny mobiltelefon.