emporia – En ældrevenlig mobiltelefon, uden for mange dikkedarer

emporia mobiltelefoner er yderst brugervenlige og enkle mobiler til ældre og personer med et handicap. Vi har et godt udvalg af emporia mobiltelefoner, så du kan altid finde en mobiltelefon der passer til dit behov. Du kan finde emporia mobiltelefoner, hvor alle unødvendige funktioner er udeladt. Har du behov for særligt ældrevenlige funktioner, kan du finde emporia mobiltelefoner med integreret nødkald, store knapper, tydelige taster, høj lydstyrke og en mobil der er særligt nem at finde rundt i.

kr. -
Funktioner
Producent
HenrikDorrit
Brug for hjælp eller vejledning?

Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning om valg af det rigtige produkt og du er naturligvis altid velkommen til få vejledning til et produkt som du har købt hos os.

Klik her for at se alle vores brugervejledninger.

Telefon: 21 123 456
Telefontid:
alle hverdage kl. 10.00 – 12.00 og 13.00 – 15.00

Eller skriv til os her:

11 + 3 =

emporia mobiltelefoner | Find den rigtige til dig

Hvordan finder du den rigtige emporia mobiltelefon, der er skræddersyet til netop dit behov?
Skal det være en billig mobiltelefon, og hvornår er en mobiltelefon billig?
Skal det være en emporia mobiltelefon, der er så enkel, at alle unødige funktioner er skåret væk?
Kun de helt almindelige funktioner er at finde på de mest simple af emporias mobiler.

Vi kan anbefale dig at have for øje hvad du skal bruge din mobil til og hvilke funktioner vil du slet ikke kunne leve uden.
Skal du kun bruge en telefon så dine børn/børnebørn kan få fat i dig, er en smartphone nok ikke sagen. Det vil kun forvirrer og irriterer, hvis du skal til og lære en masse nye funktioner, du ikke skal bruge. Derfor er det vigtigt du overvejer, hvilke funktioner du har brug for.

Vil du kunne modtage billeder fra din familie, måske have videoopkald med dem, tjekke rejseplanen og betale via mobilepay? Se så er en smartphone fra emporia helt sikkert sagen for dig. Bare rolig, selvom den er med touch skærm, er den udviklet specielt til at være særligt brugervenlig ift. ældre.

Ældrevenlige mobiltelefoner fra emporia

Hvorfor er emporia mobiler særligt gode telefoner til Ældre? emporia mobiltelefoner er ikke kun ældrevenlige, de har mange nyttige funktioner, såsom et integreret Nødkald, store taster og høj lydstyrke. Emporia er i særdeleshed ældrevenlig, fordi der er tænkt over måden man finder rundt i telefonen på og designet af hvor de forskellige funktioner ligger i telefonen.

Telefonerne er ergonomisk udviklet til at skulle ligge godt i hånden. emporia er det mobilselskab der gennem årene har specialiseret sig i at designe og udvikle mobiltelefoner specifikt til den ældre del af en befolkning, som stiller andre krav til hvad en mobil skal kunne, end hvad f.eks. En konventionel smartphone kan klare.

emporia udvikler deres telefoner ud fra samtaler og tests af telefoner i nært samarbejde med ældre testpersoner. Dette gør at en mobiltelefon fra emporia er i en klasse for sig, når vi taler om ældrevenlige telefoner. Resultatet af samarbejdet mellem emporias udviklere og brugere, er mobiltelefoner der helt er afstemt efter brugernes behov. F.eks. er displayet maksimalt i bredden, kontrastfyldt i billedet og den specielt udviklede font gør teksten rigtig letlæselig i emporia mobilen.

Valget af display udformningen er udviklet sammen med optikere, så skærmen så absolut er optimal, endda også for folk med grå stær. Det har da også gjort at emporia har vundet adskillige priser for deres særligt ældrevenlige design og udvikling ud fra hvad ældre reelt stiller af krav til deres mobiltelefoner. Plus X award, iF Design Award og Universal Design Award Consumer Favorite.

Praktisk tilbehør til din emporia telefon

Vi forhandler selvfølgelig også forskellige former for Tilbehør til din nye emporia. Vi har forskellige typer af headsets, så kan du sladre løs og stadig have dine hænder fri, til at lave en masse andet. Har du et lille lækkert sommerhus? Eller overnatter du ofte hos familien, så kan det være en fordel at anskaffe sig en ekstra oplader, til permanent at have liggende der. Så ender du ikke ud med at komme afsted med din lækre emporia mobil, for så at have glemt opladeren til den derhjemme.

Vi er altid klar til hjælpe med råd og vejledning

Hvis du sidder og kigger på din computer og er lidt rådvild, så kan du altid kontakte vores Kundeservice. Vi har over 22 års erfaring i at rådgive og servicere telefoner, så vi kan helt sikkert også hjælpe med at finde en lækker mobiltelefon, der passer lige til dig og dine behov.