Klaptelefoner | Enkle og smarte mobiltelefoner

*Klap! *Klap!
Dem der har haft en klaptelefon kan nikke genkendende til det tilfredsstillende lille klap, der lyder, når man lukker en klaptelefon.

Her på siden ser du vores nøje udvalgte klaptelefoner, som er ekstra nemme og behagelige at bruge. Det er der især mange ældre, hørehæmmede og svagtseende, der har haft glæde af gennem de seneste mange år og vi bygger derfor videre på de erfaringer. Hver klap telefon har hver deres særpræg, men det der gør dem specielt ældrevenlige, er et simpelt styresystem, som er nemt at betjene, høj lyd og et design med brugervenlige store taster. Flere af nedenstående klaptelefoner kommer også med funktionen at sende nødkald, skulle uheldet være ude, mens andre er særligt gode til folk med nedsat hørelse. 

Når folk ringer, er det bare at åbne klaptelefonen og opkaldet er i gang. Når opkaldet nu engang lakker mod enden, er det bare at klappe telefonen i.

kr. -
Funktioner
Producent
HenrikDorrit
Brug for hjælp eller vejledning?

Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning om valg af det rigtige produkt og du er naturligvis altid velkommen til få vejledning til et produkt som du har købt hos os.

Klik her for at se alle vores brugervejledninger.

Telefon: 21 123 456
Telefontid:
alle hverdage kl. 10.00 – 12.00 og 13.00 – 15.00

Eller skriv til os her:

12 + 1 =

Klaptelefoner – den smarte lille mobil

Her hos os i Tele Call finder du altid et stort udvalg af klaptelefoner. Den slags telefoner, er meget populære blandt mange af vores kunder. Det virker på vores kunder, som om at det er forskellige ting, de er vilde med i en klaptelefon.

Klaptelefoner – kompakt, praktisk og brugervenlig

Nogle nævner for os, hvor dejligt let det er, at man kan modtage og afslutte et opkald, ved blot at klappe klaptelefonen sammen. Så undgår man alt det, med at skulle trykke på den rigtige knap og fumle rundt med det. Nej, det at ringe med en mobiltelefon, skal være så nemt som muligt – det er jo dens primære formål. Det er der mange der har set fidusen i. Andre siger, at den kompakte størrelse er handy for dem. At når man klapper den sammen og lægger den et sted hen, undgår man at komme til, at ridse skærmen eller gøre skærmen beskidt på klaptelefonen. Vi sørger for at de mobiltelefoner vi forhandler er specielt ældrevenlige. Det er bl.a. i form af, at du får en klaptelefon med store taster, høj lyd og tydelig skærm.

Find din nye klaptelefon her

Udvalget af klaptelefoner er altid stort her. Det er for at sikre, at folk får lige præcis den mobiltelefon, de skal bruge, om de er ældre, svagtseende, hørehæmmede og folk der bare har brug for en simpel mobiltelefon.Vores klaptelefoner er en blanding af Emporia telefoner, Doro mobiltelefoner og enkelte fra mærket Geemarc. Dem har vi nøje udvalgt, ud fra vores mange års erfaringer med at snakke med vores kunder om deres behov.