Bordtelefon med simkort | En mobiltelefon helt uden besvær

Hvad gør du når din mor skal flytte til et nyt sted, men der er ikke noget stik til hendes fastnet telefon? At bede hende om at lære og bruge en mobiltelefon, kan måske være lidt for meget af det gode, men hvad gør du så? En bordtelefon med simkort der ringer via mobilnettet er løsningen på dine bekymringer. Din mor skal ikke til og lære at bruge en mobiltelefon og kan stadig bruge hendes “fastnet” telefon også selvom der ikke er et fastnet stik det nye sted.

Har din mor en fastnet telefon hun slet ikke kan leve uden? så er en Gateway helt sikkert vejen frem. Den kan omdanne alle fastnet telefoner til telefoner med sim kort!

kr. -
Funktioner
Producent
HenrikDorrit
Brug for hjælp eller vejledning?

Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning om valg af det rigtige produkt og du er naturligvis altid velkommen til få vejledning til et produkt som du har købt hos os.

Klik her for at se alle vores brugervejledninger.

Telefon: 21 123 456
Telefontid:
alle hverdage kl. 10.00 – 12.00 og 13.00 – 15.00

Eller skriv til os her:

11 + 14 =

Bordtelefon med sim simkort – perfekt til ældre

Bordtelefon med SimKort – Få det bedste fra to verdener. En bordtelefon der bruger sim kort kaldes for en GSM telefon. Med GSM bordtelefoner mes simkort får du alle de bedste egenskaber fra mobiltelefoner og fastnettelefoner i en telefon.

Hvis du eller en du kender, skal flytte til et nyt sted hen uden telefonstik, eller mulighed for at få fastnet, men stadig vil beholde alle fordelene ved at have en fastnettelefon, så skal du kigge nærmere på en bordtelefon med Sim Kort.

Klassisk fastnettelefon uden telefonstik

Hvorfor er en GSM telefon så smart? Det smarte ved GSM telefoner er at du først og fremmest ikke er afhængig af et telefonstik. Det betyder at du nemmere kan placere din bordtelefon, hvor du har lyst og ikke hvor telefonstikket kan nå. Chancen for at du finder en bolig med et alment telefonstik til fastnet i dag, der vel at mærke virker, bliver mindre og mindre. Selv på plejehjem og i nyere lejligheder, vil du sjældnere kunne finde et telefonstik.

Hvad gør du så hvis du egentlige bare gerne vil have en almen bordtelefon, som du altid har haft? Du kan enten købe dig en GSM bordtelefon med simkort eller en GSM Gateway. En GSM Gateway omdanner i korte træk din fastnettelefon til en GSM telefon. Nyder du, ligesom så mange af os andre, at tage på campingferie eller køreferie i Europa? Så kan du bare tage din GSM telefon med, det eneste den skal have for at virke, trods alt, er adgang til strøm.

De fleste mobilabonnementer i dag, har også billig udlandstelefoni i Europa. Det gør det en del nemmere at have din GSM telefon med på f.eks. campingferie til Italien.

Vi er klar til svare på dine spørgsmål

Er du i tvivl? Er du ikke helt sikker på hvordan du skal sætte en telefon med simkort op? Eller hvordan du sætter en Gateway til din egen fastnettelefon? Bare rolig vi sidder klar i vores Kundeservice, til at besvare alle dine spørgsmål, store som små. Vi har tid til at lytte til dig og vi vil med glæde hjælpe dig, med at finde en løsning der dækker lige dine behov og ønsker.