Hårdføre mobiltelefoner til ældre fra KANSO

KANSO er en række af dansk udviklede mobiltelefoner. Mobiltelefonerne er fra det danske firma SOKAN telecom, der har produceret og designet Kanso mobiltelefonerne og en række fastnettelefoner. Tilkendegivende for KANSO mobiltelefonerne er at de er særligt hårdføre og er udviklet til at være særligt enkle og nemme at finde rundt i.

Med KANSO får du en hårdfør ældrevenlig mobiltelefon, med dansk design i topklasse – uden der er gået på kompromis med brugervenligheden.

kr. -
Funktioner
Producent
HenrikDorrit
Brug for hjælp eller vejledning?

Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning om valg af det rigtige produkt og du er naturligvis altid velkommen til få vejledning til et produkt som du har købt hos os.

Klik her for at se alle vores brugervejledninger.

Telefon: 21 123 456
Telefontid:
alle hverdage kl. 10.00 – 12.00 og 13.00 – 15.00

Eller skriv til os her:

5 + 2 =

Ældrevenlige mobiltelefoner fra KANSO

Kanso mobiltelefoner er specielt designet til dig der har brug for en enkel mobiltelefon uden for mange funktioner, med ekstra store taster, høj og tydelig lyd samt et enkelt brugervenligt design. Mobiltelefonerne er særdeles robuste, med enkle menuer og funktioner der er lette at bruge. Brugermanualer fra KANSO er også udviklet med brugervenligheden for øje.

Hvad gør mobilerne ældrevenlige?

En KANSO mobil er let at starte op, og har overskuelige menuer som er nemme at forstå. Teksten vises i stor størrelse, der står i skarp kontrast til den gule baggrund i displayet. Knapperne på mobilerne er også store og står i klar kontrast mellem den sorte skrift og de gule knapper. Selv hvis du har ti tommelfingre og let nedsat syn, vil du kunne skelne mellem bogstaver og symboler i en KANSO mobil.
Mobilerne er kompatible med høreapparater, så samtaler kan høres klart og tydeligt, uden for megen interferens fra omgivelserne.

En KANSO mobil til håndværkeren

Er du hård ved dine mobiltelefoner når du er på arbejde? Og træt af de går i stykker for et godt ord? En KANSO mobil er med sin IP56 certificering bestandig overfor vand og støv. De er små, kompakte og med dens skridsikre gummi og bælteøje, er den et sikkert valg til dig der skifter arbejdstelefoner, som vi andre skifter sokker.

Med en KANSO mobiltelefon bliver du ikke fristet af de sociale medier og lignende, men kan fordybe dig i dit arbejde, mens du høre radio.