Hjem > Shop > Mobiltelefoner > GSM Bordtelefoner > Fastnet Bordtelefoner med sim-kort | Køb din Gateway Her

Digicom 4G Gateway sort

Brug din fastnettelefon på mobilnettet. Du skal bare indsætte et aktivt SIM-kort i boksen tilslutte fastnettelefonen og du er klar til at ringe via mobilnettet. Nemt enkelt og du kan beholde din velkendte fastnettelefon også selvom du flytter til et sted der ikke har et fastnetstik.

2.595,00 kr.

Leveringstid: 3-4 dage

Produktbeskrivelse

SIM-kort i din fastnettelefon frem for et fastnetstik

Skal du til og flytte ind i en lejlighed hvor du ikke har muligheden for at tilslutte et almindeligt fastnetstik men du er virkelig glad for din nuværende fastnettelefon?
Så er en gateway lige løsningen for dig! Flere og flere lejligheder plejehjem og ældrevenlige boliger bliver bygget uden et telefonstik.
Med en gateway tilsluttet din fastnettelefon kan du nemlig ringe via mobilnettet og er ikke afhængig af et fastnetstik. Det eneste din gateway har brug for er et aktivt sim-kort og du er klar til at tale i telefon.

Din fastnettelefon er derfor ikke bundet til dit hjem eller til det specifikke sted hvor dit fastnetstik sidder. Skal du i sommerhus eller på camping skal du bare tage din Digicom Gateway og din fastnettelefon med. Det nye sted skal bare have et strømstik og du er klar til at ringe rundt til familie og venner.

Tilslutning af din Gateway | nemt eller får man bare ekstra grå hår?

Du sidder nu måske og tænker det er sikkert temmelig kompliceret at tilslutte en Gateway til min fastnettelefon. Bare rolig det er faktisk hverken særlig svært eller kompliceret. Du skal bare indsætte dit aktive sim-kort i din nye gateway tilslutte din fastnettelefon og tilslutte strømforsyningen. Det eneste stik du nu skal holde styr på er nemlig strømstikket til din gateway og så er du godt i gang.

Hvis du alligevel sidder og er ved at rive håret ud af hovedet bare ved tanken om at slutte den til selv så giv vores kundeservice et kald. Vi har sluttet en Gateway til en fastnettelefon mange gange og kan sagtens guide dig gennem at tilslutte din også. Giv os et kald på 21 123 456 eller sende os en besked Her.

En Gateway fra Digicom er en både smart og enkel løsning til dig der gerne vil beholde din velkendte fastnettelefon. Din gateway giver dig endnu mere valgfrihed hvis du f.eks. skal flytte et nyt sted hen hvor der ikke er indlagt et telefonstik til fastnet telefoner.

Digicom 4G Gateway til SIMkort

Leveres i salgspakke indeholdende flg.:
– 1 stk Digicom 4G Gateway sort
– 1 stk Antenne med ledning
– 1 stk Strømforsyning
– Ethernet kabel
– 2 SMA 4G/GSM antenner
– Brugervejledning (engelsk)

Specifikationer

– SIM-kort: Mini SIM
– 4G/3G/2G mobilforbindelse
– 4G VoLTE
– Dual SIM (behøves kun 1 SIM-kort for at virke)
– Størrelse (mm): 145 x 100 x 50
– Vægt (gr): 300
– Backup batteri: 2.000 mAh

HenrikDorrit
Brug for hjælp eller vejledning?

Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning om valg af det rigtige produkt og du er naturligvis altid velkommen til få vejledning til et produkt som du har købt hos os.

Klik her for at se alle vores brugervejledninger.

Telefon: 21 123 456
Telefontid:
alle hverdage kl. 10.00 – 12.00 og 13.00 – 15.00

Eller skriv til os i kontaktformularen

8 + 5 =