Trådløse telefoner til ældre | Find din nye telefon her

Vil du ha’ en ældrevenlig trådløs telefon? og stiller du specifikke krav til en ældrevenlig trådløs telefon på grund af nedsat syn, hørelse eller dårlig finmotorik, så er dette den rigtige side for dig. Vi har enkle ældrevenlige trådløse telefoner, der er udviklet til personer med nedsat syn og/ eller nedsat hørelse. Bruger du høreapparat er de trådløse telefoner fra Doro kompatibel med høreapparater, og de er derfor et oplagt valg. Har du nedsat syn, har flere trådløse modeller store taster og tydeligt display, der også er velegnet til personer med dårlig finmotorik.

kr. -
HenrikDorrit
Brug for hjælp eller vejledning?

Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning om valg af det rigtige produkt og du er naturligvis altid velkommen til få vejledning til et produkt som du har købt hos os.

Klik her for at se alle vores brugervejledninger.

Telefon: 21 123 456
Telefontid:
alle hverdage kl. 10.00 – 12.00 og 13.00 – 15.00

Eller skriv til os her:

1 + 11 =

Trådløs telefon til ældre

Find en der passer til dit behov! Vi har et udvalg af ældrevenlige trådløse telefoner til fastnet, til dig som stiller særlige krav til hvad din telefon skal kunne. Vi har her sat fokus på at præsentere de trådløse fastnet telefoner, der lever op til vores særlige krav om ældrevenlighed.
Det er krav som:

  • Et overskueligt og brugervenligt design
  • Tydelige store taster
  • Et veloplyst stort display
  • Lyd der kan indstilles til ekstra høj ringetone.

Til dig der vil have en telefon i et enkelt overskueligt design er Doros trådløse telefoner lige sagen. De er designet til personer, der har svagt syn eller dårlig hørelse. Doro trådløse telefoner er endda kompatible med høreapparater.Menuer og funktioner i Doro trådløse telefoner er lette at forstå og benytte. Det store Display på telefonen guider dig gennem telefonens funktioner, så ved du hvad du skal med din Doro trådløse fastnet telefon.

Ældrevenlige trådløse fastnet telefoner med:

– Store taster- Tydelige tal på tasterne
– Ekstra høj ringestyrke og lys når telefonen ringer
– Ekstra Lydstyrke
– Teleslynge
– Kompatibel med høreapparat

Signalet fra telefonen kan opfanges af høreapparatet, når høreapparatet sættes i T-position
Vi fører også Mobiltelefoner til Ældre og andre der gerne vil have en mobiltelefon med store taster og som er nem at overskue og anvende.