Doro fastnettelefoner

Doro-fastnettelefoner er udviklet til at imødekomme ældres krav og behov, når det gælder brugervenlighed, enkelthed og tryghed. Hos Tele Call fås alle Doro-fastnettelefoner med ekstra store knapper, lydforstærker og et letlæseligt display. Fokus er at gøre alle de vigtigste funktioner lettilgængelige for enhver, der bruger telefonen.

kr. -
HenrikDorrit
Brug for hjælp eller vejledning?

Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning om valg af det rigtige produkt og du er naturligvis altid velkommen til få vejledning til et produkt som du har købt hos os.

Klik her for at se alle vores brugervejledninger.

Telefon: 21 123 456
Telefontid:
alle hverdage kl. 10.00 – 12.00 og 13.00 – 15.00

Eller skriv til os her:

10 + 2 =

Ældrevenlige Doro fastnettelefoner

Fastnettelefon fra Doro giver mere tryghed og fleksibilitet uanset, hvilke behov du oplever i hverdagen – såsom nedsat syn, hørelse eller måske gangbesvær – så giver en Doro fastnettelefon en ekstra tryghed i hjemmet. Vælg mellem de forskellige telefon modeller, du finder her på siden, både med og uden ledning.

Ønsker du friheden til at kunne føre en samtale, imens du går rundt i huset eller ud i haven? Så er den trådløse fastnettelefon lige noget for dig, da du kan bevæge dig hele 50 meter fra basestationen.
Ligesom med alle de andre Doro telefoner fås de trådløse modeller med de klassiske funktioner som:

  • Høj lyd
  • Store taster
  • Kompatible med høreapparater.

Fastnettelefonerne fra Doro er desuden forstærket i lyden, hvilket gør modellerne oplagte til ældre med stærk nedsat hørelse. Vi er en lille virksomhed, og vi har mere end 22 års erfaring i at rådgive kunder og servicere telefoner. Har du spørgsmål til vores Doro fastnettelefoner? Så er du altid velkommen til at tage kontakt til os.