Vægtelefoner med lækkert retro design

Her kan du finde vægtelefoner i elegant design og enkle brugervenlige vægtelefoner. Der er noget ekstra nostalgisk ved at stå ude i køkkenet, kigge ud af vinduet og tale i en klassisk retro vægtelefon. Dog er det ikke kun fordi vores vægtelefoner sætter gang i nostalgien de er et godt valg. Pga. telefonens simple design, er de overmåde driftsikre og nemme at anvende. Bor du et sted hvor du har problemer med dækning af det mobile netværk, kan en fastnettelefon opveje problemet, da de ikke er underlagt de samme “huller” i netværket, som en mobiltelefon kan opleve.

kr. -
Funktioner
Producent
HenrikDorrit
Brug for hjælp eller vejledning?

Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning om valg af det rigtige produkt og du er naturligvis altid velkommen til få vejledning til et produkt som du har købt hos os.

Klik her for at se alle vores brugervejledninger.

Telefon: 21 123 456
Telefontid:
alle hverdage kl. 10.00 – 12.00 og 13.00 – 15.00

Eller skriv til os her:

12 + 9 =

Vægtelefoner designet i moderne og retro design

Vægtelefoner – Retro Fastnettelefoner i et enkelt klassisk design. Din gamle fastnettelefon er gået i stykker og du skal have dig en ny. Skal det så være en almen bordtelefon som den gamle, eller vil du prøve noget nyt? Måske er du træt af bordtelefonen optager en masse plads og fylder, fremfor en vægtelefon der på væggen ikke optager ekstra plads. Vægtelefonerne i vores sortiment er udvalgt fordi vi synes de med deres enkle, retro design, nemt glider ind i den eksisterende æstetik i hjemmet, uden at stikke ud som en torn i øjet.

Hvilke funktioner har vægtelefonerne? Ens for vægtelefonerne er at de typisk har få, enkle og velkendte funktioner. Du vil ikke skulle til at lære og bruge vores vægtelefoner, da funktionerne er så enkle og velkendte, at alle over 30 har prøvet lignende før. Fælles for alle vægtelefonerne er, at de er ganske almindelige fastnettelefoner. Derfor er alle vægtelefonerne meget lette at montere og tage i brug. Der er mange former og farver at vælge imellem, så du kan finde en telefon der passer ind i lige dit nydelige hjem.

Typiske funktioner du vil finde hos en vægtelefon er:

  • Genkald
  • Hurtigkald
  • Nummerviser i udvalgte modeller

I tvivl om hvad for en slags telefon du skal vælge? De fleste af os har prøvet at sidde og kigge på telefoner og i ren frustration, valgt noget der ikke helt passede til os, simpelthen fordi vi havde svært ved at sortere og vælge mellem et stort udvalg. Bare rolig, vi kender alle vores telefoner rigtig godt! og vil med glæde hjælpe dig, med at finde en telefon der dækker lige netop dine behov. Du kan ringe til vores Kundeservice eller sende os en besked.

Stort udvalg af Fastnet telefoner

Har du behov for en telefon der kan opfylde nogle mere komplekse behov, såsom forstærkning af ringestyrke, store taster i kontrastfarver, hurtigkald med billeder etc. vil vi anbefale du tager et kig på vores store og varierede sortiment af telefoner til fastnet . Er du meget på farten, kan du med fordel supplere din fastnettelefon med en lille enkel mobiltelefon.