Hjem > Shop > Fastnet telefoner > Vægtelefoner > Linde No 1 fastnettelefon - Linde No.1 vægtelefon - Moderne vægtelefon

Linde No 1 fastnettelefon

Passer perfekt til dig der vil have en fastnettelefon der stilfuldt passer ind med resten af interiøret. Moderne vægtelefon med nummerviser i top og over tasterne.

599,00 kr.

Levering: 2-3 dage

Produktbeskrivelse

Linde No. 1 – En tidløs vægtelefon til det smagfulde hjem eller kontor

Linde No 1. er til dig der vil have en fastnettelefon med simple funktioner i et design der let passer ind i de fleste hjem. Du vil gerne have en telefon som på elegant vis falder i med omgivelserne og som ikke ligner en gængs fastnettelefon.
Linde No. 1 er en fastnettelefon udviklet af det danske firma SOKAN der har fået den danske designer Morten Linde til at designe telefonens unikke udseende. Telefonen er lavet i kvalitetsmateriale som sort holdbar ABS plast og solidt aluminium. Alene følelsen af telefonen i ens hånd vidner om en byggekvalitet der er en hel del udover det sædvanlige for fastnettelefoner i en ellers overkommelig prisklasse som denne.

Hvorfor skal du vælge en Linde No. 1 vægtelefon?

Du skal vælge en Linde No. 1 fordi du vil have en fastnettelefon der enkel at bruge men med et udseende der ikke skriger ældrevenlig fastnettelefon.
I stedet for at gå på kompromis her og der for at opnå en billig fastnettelefon som mange andre har SOKAN ikke skåret nogle hjørner da de ville udvikle en kvalitets fastnettelefon i verdensklasse.
Har du smag for design og vil du have en fastnettelefon der supplerer det allerede eksisterende design i huset så vil Linde No. 1 være et solidt bud til dig.
Linde No. 1 er en fastnettelefon ud over det sædvanlige.

Hvad kan den stilrene Linde No. 1 så?

Ud over at du får en pæn telefon har den selvfølgelig også en række funktioner der gør din dag væsentligt lettere.
Du får en fastnet telefon med direkte hukommelse og kvikkald på 0-9 tasterne. Du kan her gemme de 10 vigtigste personer du ofte ringer til. Du aktivere kvikkaldet ved et langt tryk på den ønskede tast.
Der er to displays på telefonen. Det lille display i toppen af telefonen fungerer som en nummerviser der også viser hvis der er et ubesvaret opkald. Det større display bruges til at navigere i telefonens indstillinger. Det store display kan give dig visning af tid og dato opkaldslog af de 12 seneste opkald og registrering af din taletid.

Nysgerrig på andre telefoner eller har du spørgsmål?

Står du og svinger mellem to telefoner og kan ikke bestemme dig? Er du i tvivl om hvordan du sætter din Linde No. 1 fastnet telefon op? Giv vores kompetente og venlige Kundeservice et kald eller skriv til os HER. Med vores mere end 30 års erfaring indenfor telefoni er vi klar til at hjælpe dig.

Linde No. 1 vægtelefon – I slankt og stilfuldt design

Leveres i en komplet salgspakke indeholdende flg.:

– Et styk Linde No. 1 vægtelefon
– Spiralledning
– Vægophæng m. skruer og plugs
– Brugervejledning 

Specifikationer

– Vis nummer
– Kvikkald på tasterne 0-9
– Viser ur og dato
– Genopkald til sidste 12 numre
– Registrering af taletid
– Funktion der agerer besked venter
– Skabt i solidt aluminium og særdeles holdbart ABS plast
– Tidløst og smukt design

HenrikDorrit
Brug for hjælp eller vejledning?

Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning om valg af det rigtige produkt og du er naturligvis altid velkommen til få vejledning til et produkt som du har købt hos os.

Klik her for at se alle vores brugervejledninger.

Telefon: 21 123 456
Telefontid:
alle hverdage kl. 10.00 – 12.00 og 13.00 – 15.00

Eller skriv til os i kontaktformularen

14 + 11 =