Nummerviser til fastnettelefoner – Nemt og enkelt i din hverdag

Du kan ikke længere købe en ekstern nummervisere som kan tilsluttes din fastnettelefon. For at gøre det nemmere og mere overskueligt for dig, har vi derfor her samlet et udvalg af fastnettelefoner med nummerviser indbygget.
Med en nummerviser kan du nemt se hvem der har ringet til dig på din fastnettelefon.

kr. -
Funktioner
Producent
HenrikDorrit
Brug for hjælp eller vejledning?

Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning om valg af det rigtige produkt og du er naturligvis altid velkommen til få vejledning til et produkt som du har købt hos os.

Klik her for at se alle vores brugervejledninger.

Telefon: 21 123 456
Telefontid:
alle hverdage kl. 10.00 – 12.00 og 13.00 – 15.00

Eller skriv til os her:

5 + 13 =

Nummerviser i fastnettelefonen viser nummeret på den som ringer

Nummerviser til fastnettelefoner! værd at vide når der ringes til din fastnettelefon, vil nummerviseren vise dig hvilket nummer der ringes fra. Har din telefon en telefonbog, vil den også vise dig navnet, hvis det er en af dine indkodede kontakter der ringer til dig. Der kan også vises ukendt nummer på nummerviseren, hvis vedkommende der ringer f.eks. har valgt at have et hemmeligt nummer. Sammen med nummerviseren har de fleste fastnettelefoner også en opkaldslog, her kan du se ubesvarede, indgående og udgående opkald. Det kan gøre det nemmere for dig at ringe tilbage til dem der forgæves har forsøgt at ringe dig op. Hvad skal du være opmærksom på når du har en telefon med nummerviser?

Nu står du med din helt nye fastnettelefon og den har et lækkert stort display med nummerviser. Der er bare et problem, når der er nogen der ringer til dig, viser din telefon dig ikke hvem der ringer på nummerviseren. Det er højst sandsynligt fordi du skal huske, at abonnere på nummerviser funktionen hos det teleselskab, hvor du køber dit fastnet. Nummerviser funktionen i sig selv er gratis, du skal bare have din husstand tilmeldt. Typisk kan du tilmelde dig via dit teleselskabs hjemmeside, eller teleselskabet kan tilmelde dig, hvis du ringer til deres kundesupport.