Hjem > Shop > Fastnet telefoner > Vægtelefoner > Lady fastnettelefon Antrasit - Fastnettelefon lady - telefon til væg - vægtelefon

Lady vægtelefon Antrasit

Klassisk Lady vægtelefon i farven Antrasit. Ergonomisk designet med almindelig størrelse taster og normal lydstyrke

Produktet er udgået

Produktbeskrivelse

Denne telefon er desværre udgået. Se vores udvalg af fastnettelefoner ved at klikke på linket

Lady – En Klassisk vægtelefon i elegant design

Mangler du en fastnettelefon der ikke råber ældrevenlig telefon eller er grim og lidt kluntet? men har du stadig brug for en telefon hvor der fokus på få enkle funktioner der er nemme at bruge og overskue? Så er det værd at læse lidt nærmere på de danske Lady vægtelefoner fra Sokan.

Hvorfor købe en Lady telefon?

Savner du en enkel pålidelig telefon der samtidigt er lidt af en klassiker og designperle er Lady fastnettelefonerne som skabt for dig. Alle funktionerne betjenes på selve Lady’s håndsæt hvilket gør fastnettelefonen ekstra nem at anvende. Telefonen er bygget til at være nem at bruge uden du skal til at lære og en masse nye funktioner. Denne telefon henvender sig bredt til alle – hvad end du er ung og kunne tænke dig en legendarisk retro telefon eller er gammel med nostalgiske aner er Lady fastnet telefonen et perfekt bud på en ny fastnettelefon til dit hjem.
Din Lady telefon har små interessante design detaljer såsom et særligt ergonomisk design. Telefonrøret er designet til at gøre det nemmere at hvile telefonen mellem skulder og øre hvis man skal bruge begge hænder mens man taler i telefon.

Hvad får jeg når jeg køber en Lady?

Med hensyn til funktioner får du blandt andet genopkald mikrofonafbryder(mute) og en R-tast. R-tasten skal kun bruges under omstillingsanlæg og til specialfunktioner på telefonnettet. Elektronikken i denne telefon er opdateret så den er tidssvarende og har betegnelsen Lady 2. Telefonen kan kun tilsluttes en analog telefonlinje.
Lady fastnettelefonen kan både hænges op på væggen og placeres på et bord. Hvis du ønsker din Lady fastnettelefon i en anden farve kan du få Lady fastnettelefonen i tre forskellige farver kirsebærrød creme og antracit. Dermed har du god mulighed for at finde en Lady vægtelefonen i en farve der passer lige ind i dit eget hjem.

Hvad nu hvis jeg har flere spørgsmål?

Du kan altid kontakte vores Kundeservice HER. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål store som små. Er Lady telefonen f.eks. svær at sætte op? Nej overhovedet ikke. Der skal skrues to skruer i væggen sættes en ledning i spænd i bunden af standeren og telefonstikket sættes i. Det kan næsten ikke gøres nemmere.

Lady fastnettelefon i antrasit

Leveres i en salgspakke indeholdende flg.:

– Base / holder til vægmontering eller til at lægge på bordet
– Håndsæt / telefon
– Spiralledning
– Telefonledning Rj11 – 3-polet stik
– Telefonliste med brugsanvisning på bagsiden
– 2 skruer og 2 rawplugs
– Skabelon til opmærkning at borehuller
– Brugervejledning 

Lidt historie om Lady telefonerne

Nogle telefoner går over i historien som følge af at være blevet utrolig udbredte. Netop sådan en telefon er Lady fastnettelefonen som stadig den dag i dag er en fastnettelefon du kan finde i mange danske hjem. Dette på trods af at Lady telefonen første gang blev solgt i 1963 – Lady fastnettelefonen er det man kalder en rigtig klassiker!
Fastnettelefonen Lady’s navn kommer fra de bløde og runde former designet af ingen andre end Henry Dreyfuss som ene mand revolutionerede blandt andet telefoners og toges udseende. Før Dreyfuss’ tid var der fokus på udseendet men Dreyfuss havde i stedet fokus på brugervenlighed og praktiske funktioner hvilket er afspejlet med den praktiske og brugervenlige Lady fastnettelefon.

Specifikationer

– 3 farver: Creme og antrasit
– Genkald
– Mikrofonafbryder
– Bløde former og behageligt design
– R-tast til omstilling samt særtjenester
– Kan ophænges på væg eller sættes på bord
– Anvendelig til alle hjem
– Bløde og rare knapper
– Designklassiker

HenrikDorrit
Brug for hjælp eller vejledning?

Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning om valg af det rigtige produkt og du er naturligvis altid velkommen til få vejledning til et produkt som du har købt hos os.

Klik her for at se alle vores brugervejledninger.

Telefon: 21 123 456
Telefontid:
alle hverdage kl. 10.00 – 12.00 og 13.00 – 15.00

Eller skriv til os i kontaktformularen

1 + 3 =