Smartphone | Tilbehør

Her finder du originalt tilbehør til blandt andet Doro og emporia smartphones. Så mangler du en screen protector, en bumber eller bare en stylus pen så har vi det her.

Pris
kr. -
Producent
HenrikDorrit
Brug for hjælp eller vejledning?

Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning om valg af det rigtige produkt og du er naturligvis altid velkommen til få vejledning til et produkt som du har købt hos os.

Klik her for at se alle vores brugervejledninger.

Telefon: 21 123 456
Telefontid:
alle hverdage kl. 10.00 – 12.00 og 13.00 – 15.00

Eller skriv til os her:

13 + 11 =

Smartphone tilbehør til ældrevenlige smartphones. En screen protector til din smartphone, i ultra tyndt hærdet glas, giver din skærm og telefon den bedste beskyttelse du kan give den. Det er uden at det går ud over brugen af din touchskærm.

Hold din skærm fri for ridser og skader med denne screenprotector som desuden er meget let at påføre. Stylus penne er den perfekte løsning, hvis du ikke har lyst til at bruge fingerne på din skærm. Stylus pen er lavet med blødt gummi i enden, som giver en god føling med skærmen og gør det dejlig nemt at navigerere rundt i dine menuer, tage noter, sende mail eller når du kigger i dit billede galleri.

Gummibumpere beskytter din telefons kanter og giver et super godt greb, så du altid føler du har godt fat i din smartphone. Skulle uheldet være ude er den godt sikret med den meget stødabsorberende gummibumber. Så med en screenprotector og en gummibumber, giver du din smartphone den bedste beskyttelse du kan. Undgå ridser, skrammer, små hak osv. på din smartphone både på skærm og rundt i kanten.