Batterier til din mobiltelefon

Står du og mangler et batteri til din mobiltelefon, så har vi et stort udvalg af batterier til mobiltelefoner. Vi har originale batterier til Doro mobiltelefoner, Gigaset trådløse telefoner og Emporia mobiltelefoner. Hvis du vil ha´et reserve – batteri til din mobiltelefon, så du har et, hvis dit batteri skulle strejke. Du er altid velkommen til at kigge efter batterier til din enkle telefon her.

Pris
kr. -
Producent
HenrikDorrit
Brug for hjælp eller vejledning?

Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning om valg af det rigtige produkt og du er naturligvis altid velkommen til få vejledning til et produkt som du har købt hos os.

Klik her for at se alle vores brugervejledninger.

Telefon: 21 123 456
Telefontid:
alle hverdage kl. 10.00 – 12.00 og 13.00 – 15.00

Eller skriv til os her:

7 + 9 =

Batterier til Emporia, Gigaset og Doro telefoner. Vi har alle former for batterier til de telefoner vi sælger. Køb altid originale batterier, så ved du, det fungerer. Batterierne skal altid lades fuldt op første gang de bliver ladet op. Derefter skal batterierne lades op tit og ofte, så holder de langt bedre. Der er altid 6 måneders garanti på batterier.

Hvis du passer på det lille batteri holder det ofte flere år. Vær opmærksom på, at alle mobilerne fra Doro har forskellige numre. Derfor kig på det gamle batteri eller under batteriet i mobilen, der står nummeret på mobilen, så du er sikker på, at du får det rigtige batteri. Køb altid Doro originale batterier!