Konference Telefoner

Konference telefoner fra Konftel, til de store møder eller bare de små møder. Uanset størrelsen så er Konftel konference telefonen lige det du er ude efter. Konftel har omnisound lyd kvalitet og LCD touch skærm med vejledene guide.

Pris
kr. -
Producent
HenrikDorrit
Brug for hjælp eller vejledning?

Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning om valg af det rigtige produkt og du er naturligvis altid velkommen til få vejledning til et produkt som du har købt hos os.

Klik her for at se alle vores brugervejledninger.

Telefon: 21 123 456
Telefontid:
alle hverdage kl. 10.00 – 12.00 og 13.00 – 15.00

Eller skriv til os her:

4 + 2 =

Konferencetelefon fra Konftel Konference Telefon enhed fra konftel, er produkter specielt udviklet til telefonmøder, hvor der kræves kvalitets lyd og forbindelser der holder. Med Konftel kan du skabe forbindelse med bluetooth, NFC eller USB.Disse modeller fra konftel i 55 serien er bærbare. Det gør det meget let at flytte den fra det ene konference rum til det andet, og med en batteri tid på op til 9 timer behøver du ikke flytte strømforsyning osv med.

Tilslutningsmuligheder er der mange af på en Konferencetelefon – PC, tablets, mobiltelefoner og bordtelefoner. Du kan styre det hele fra det flotte LCD touch display. Konftel 55Wx konference telefonen er perfekt til web-møder og pc. Enheden forbinder direkte til Skype for business, Mircosoft Lync og Cisco jabber eller avaya Communicator på din pc.

Lyd kvalitet er vigtigt når det gælder telefonkonferencer og netop lyden er i topkvalitet på disse produkter. Den patenterede lydteknik fra Omnisound garanterer krystal klar lyd. Derfor kan du bevæge dig frit rundt og snakke med dine kollegaer, helt uden at bekymre sig om lydudfald. Da mikrofonen optager 360 grader rundt og ligeledes spreder højtaleren lyden rundt til alle i lokalet.