Oplader til din mobiltelefon

Vi har ekstra mobil opladere til vores mobiltelefoner, og hvis du ønsker en biloplader eller en bordoplader til din mobiltelefon, så kan du finde en her. Du kan finde almindelige opladere, bilopladere og bordoplader til Doro mobiltelefoner og Emporia mobiltelefoner. Med en bordoplader undgår, du at ledningen til opladeren kommer i vejen, og du kan placere en bordoplader i reolen eller på skrivebordet og oplade din mobiltelefon, hvor du lyst. Med en biloplader er du sikret mod at løbe tør for strøm, når du er på farten.

Bemærk at bordstander og 230v opladere sælges separat 

Pris
kr. -
Producent

Ingen produkter fundet

Vi fandt ikke nogen produkter som matcher dine filterindstillinger.

HenrikDorrit
Brug for hjælp eller vejledning?

Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning om valg af det rigtige produkt og du er naturligvis altid velkommen til få vejledning til et produkt som du har købt hos os.

Klik her for at se alle vores brugervejledninger.

Telefon: 21 123 456
Telefontid:
alle hverdage kl. 10.00 – 12.00 og 13.00 – 15.00

Eller skriv til os her:

9 + 4 =

Mobiloplader til Doro og Emporia. Hvis du skulle have forlagt din oplader til din mobil, kan du finde rigtig mange forskellige forslag til opladning af din mobiltelefon her. Doro har separate bordladere, så du kun behøver sætte stikket til 230 v strømmen én gang.

Det er det nemmeste for den enkelte at sætte stikket til opladeren en enkelt gang til, og så aldrig mere. Flere af 230v opladerne kan nemlig være lidt svære at få sat til. Så for ikke at komme til at vende stikket forkert til opladeren, er det sikreste en bordlader. Bliver din Doro 230v oplader væk, eller får den lille hvalp tygget lidt i ledningen, så kan du hos Doro få 230v oplader seperat.

Emporia sælger bordlader og 230v oplader i sæt. Så der får du altså begge dele samlet i reservedels pakken med opladere i! Så kan der ikke ske fejltagelser ved opladningen af mobilen! Ønsker du at kunne oplade mobilen, når du er på farten, kan du gøre det med en biloplader. Det er rart altid at have en opladet mobil, især når køreturen går langt væk hjemmefra. Det kan du gøre med en mobiloplader!