Telefonsvareren din naturlige partner til fastnettelefonen

Når du ikke lige kan komme til din fastnettelefon for at tage den, har du brug for en lille telefonsvarer. Så går du aldrig glip af så meget som et enkelt opkald fra en kunde eller en nær ven – bare rolig din telefonsvarer klarer det for dig!
Med en telefonsvarer er det også slut med at skynde sig gennem huset, måske på et par usikre ben, for at nå og tage telefonen. Din telefonsvarer tager beskeden for dig eller holder personen i den anden ende, hen i lang nok tid til at du kan nå og tage telefonen.

Pris
kr. -
Producent
HenrikDorrit
Brug for hjælp eller vejledning?

Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning om valg af det rigtige produkt og du er naturligvis altid velkommen til få vejledning til et produkt som du har købt hos os.

Klik her for at se alle vores brugervejledninger.

Telefon: 21 123 456
Telefontid:
alle hverdage kl. 10.00 – 12.00 og 13.00 – 15.00

Eller skriv til os her:

6 + 11 =

Analog telefonsvarer | Hvad betyder det?

En analog telefonsvarer er et lille apparat, som blot skal tilsluttes fastnettet. Så besvarer den alle indgående opkald, når du ikke er til stede eller ikke vil tage fastnettelefonen. Den allerførste form for telefonsvarer, har efterhånden en del år på bagen og er næsten blevet glemt. Den første telefonsvarer blev såmænd opfundet af en dansker i året 1898, han hed Valdemar Poulsen. Han var den første til at lure man kunne få elektriske signaler til at magnetisere en plade eller en ståltråd. Han spandt ikke guld på sin opfindelse, dengang kaldt en telegrafon, men lagde kimen til udviklingen af den moderne telefonsvarer.

Telefonsvareren lever idag, i bedste velgående, men ikke helt på samme måde som vi husker. De fleste husker den analoge telefonsvarer der stod ved siden af telefonen og optog alt fra vigtige beskeder til telefonfis. I starten var svar-beskeden meget standard ala “Dette er XX’s telefonsvarer, jeg er ikke hjemme lige nu, men læg en besked efter svartonen”. Sådan en har vi vist alle sammen hørt eller ligefrem selv lavet. Det udviklede sig til kreative hilsner, der f.eks. narrede en til at tro man havde fat i personen, frem for telefonsvareren. Nu har de fleste af vores telefonsvarer på mobiltelefonen den klassiske “robot”-stemme, der lirer den samme standard svarbesked af.

Telefonsvarer til virksomheder

Nu støder de fleste af os på en telefonsvarer, når vi f.eks. ringer til en virksomhed uden for deres åbningstid eller skal gennem en række auto-svars beslutninger, før vi kommer igennem til et rigtigt menneske. Små og mellemstore virksomheder eller en-mands virksomhed, så kan du ikke altid nå at tage telefonen. Kunderne ringer aldrig kun i din kontortid, de ringer nemlig på alle tidspunkter af døgnet! Så er det vigtigt med en god telefonsvarer, der professionelt kan give en besked eller lede dem igennem til den rigtige medarbejder. Er du en virksomhed der skal håndtere mange opkald og gerne vil slutte flere telefoner til på engang? Så har vi helt sikker en løsning til dig.

Hvilken telefonsvarer passer til dit behov

Er du i tvivl om hvilken telefonsvarer der matcher dine behov, vil vi opfordrer dig til at give vores kompetente kundeservice et kald. Her vil vi nemt og hurtigt sammen med dig spore os ind på en løsning der dækker dine behov. Men jeg har hjemmekontor eller vil have en telefonsvarer i privaten – kan jeg det? Har du en fastnettelefon, men er træt af at skulle løbe igennem huset for at nå telefonen? Er du måske dårligt gående eller har andre problemer, der gør du har svært ved at nå din telefon i tide? Så er en lille telefonsvarer helt sikkert noget for dig.

Vores telefonsvarere rangere fra de meget simple modeller, der kan have en svarbesked og kan modtage beskeder. Går du op i de mere avancerede modeller er prisen højere, men du får muligheden for at indtale flere svarbeskeder, du kan have væsentligt flere beskeder liggende og flere telefoner koblet på. Har du i forvejen et lille hjemmekontor, hvor du ofte arbejder hjemmefra, så kan en telefonsvarer være en perfekt partner i dit arbejdsliv.

Ved spørgsmål kan du ringe eller sende en besked til vores kompetente Kundeservice.