0/1 kontakter

Du finder her et stort udvalg af 0/1 kontakter der kan blive aktiveret på et hav af måder, så du nemmere kan finde en kontakt, der passer til dine behov.

Pris
kr. -
Producent
HenrikDorrit
Brug for hjælp eller vejledning?

Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning om valg af det rigtige produkt og du er naturligvis altid velkommen til få vejledning til et produkt som du har købt hos os.

Klik her for at se alle vores brugervejledninger.

Telefon: 21 123 456
Telefontid:
alle hverdage kl. 10.00 – 12.00 og 13.00 – 15.00

Eller skriv til os her:

14 + 3 =

  • Forbedret tilgængelighed: Vores 0/1 kontakter bygger en bro til uafhængighed, der giver brugerne mulighed for at kontrollere enheder ubesværet, selv når direkte betjening ikke er mulig. De forskellige 0/1 kontakter sætter kontrollen tilbage i hænderne på dem, der har mest brug for det.
  • Alsidige applikationer: Fra direkte tænd/sluk af enheder til præcis styring af scannersoftware, mulighederne er ubegrænsede. Vi har en stor variation af 0/1 kontakter, så du kan finde den kontakt, der bedst opfylder dit behov.
  • Forskellige muligheder: Vi forstår, at hver enkelts behov er unikke. Det er derfor, vi tilbyder en række hjælpekontakter, der er skræddersyet til forskellige præferencer. Vælg mellem mekaniske kontakter, store eller små, samt innovative muligheder som suge-/blæsekontakter, bidekontakter, kontakter med let tryk, kontakter med hårdt tryk og mange flere. Med en så lang række muligheder har det aldrig været nemmere at finde den perfekte switch, der matcher dine krav.