Omverdenskontrol | smartphone, tablets, døre, lys mm

HouseMate er den perfekte digitale løsning til dig der ikke selv kan trykke på en smartphones touch skærm eller vil fjernstyre din omverden fra kørestolen. Hjælpemidlet HouseMate kan via bluetooth forbinde til en 0/1 kontakt eller kørestolens joystik med en mobiltelefons menu, og kan scanne sig gennem funktionerne med et enkelt klik. HouseMate kan f.eks. Også fjernstyre dit tv via infrarød fjernstyring. HouseMate kan benyttes både til Android og Apple iOs.

Pris
kr. -
Producent
HenrikDorrit
Brug for hjælp eller vejledning?

Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning om valg af det rigtige produkt og du er naturligvis altid velkommen til få vejledning til et produkt som du har købt hos os.

Klik her for at se alle vores brugervejledninger.

Telefon: 21 123 456
Telefontid:
alle hverdage kl. 10.00 – 12.00 og 13.00 – 15.00

Eller skriv til os her:

8 + 11 =

Omverdenskontrol med digitale hjælpemidler

HouseMate kan hjælpe brugeren tilbage til den digitale verden. HouseMate er softwaren i en kontakt, der også kan hjælpe dig med at bruge din smartphone eller tablet, men samtidig kan den også sættes til at styre et have af elektroniske devices.

Kunne du også tænke dig at være i stand til selv at åbne din hoveddør, tænde lyset, styre dit fjernsyn og kunne bruge din smartphone eller tablet, så er HouseMate som skabt til dig. HouseMate er et stykke software i en integreret kontakt, hvoraf der kan kobles 5 eksterne kontakter på også. HouseMates hardware er koblet til en app på din smartphone, der kan fjernstyre mange forskellige elektroniske ting for dig, såsom lyset i din lejlighed, dit fjernsyn, din hoveddør, din computer, telefon osv. HouseMate kan kobles til en ekstern alarm, som kan sætte gang i et nødkald hvis uheldet er ude. HouseMate fungerer til både iOS og Android enheder.

Puha,  digitale hjælpemidler lyder godt nok som en mundfuld. HouseMate lyder måske kompleks, og det kan det sådan set også godt være, for dem som skal sætte det op. Heldigvis er det noget vi, hos Tele Call, er ret så gode til efterhånden. Vi skræddersyr hjælpemidlet HouseMate til den enkelte bruger og hjælper gerne med det hele. Monterings løsningerne for hjælpemidlet er meget holdbare, og kan derfor bruges i mange år fremadrettet. HouseMate, er et hjælpemiddel, du selvfølgelig skal lære at bruge, men som ikke er svært at forstå eller lære.

Er du stadigvæk i tvivl? Bare rolig, det er helt i orden, vi sidder klar i vores kunderservice til at rådgive og vejlede dig i at finde hoved og hale i de to smarte digitale hjælpemidler.