Hjem > Shop > Hjælpemidler > omverdenskontrol > Fjernbetjenings boks for ekstern 0-1 kontakt til Nem telefon app

Fjernbetjenings boks for ekstern 0/1 kontakt til Nem telefon app

Varenummer: 9021 Kategori:

Ring til dine nærmeste med et simpelt tryk på en enkelt knap eller kontakt. NemTelefon er en app der forvandler din smartphone til en simpel brugervenlig mobil med store ikoner.

3.995,00 kr.

1 på lager

Levering: 3-4 dage

Produktbeskrivelse

NemTelefon – Et digitalt hjælpemiddel med få enkle funktioner

Nemtelefon er en utroligt simpel løsning der hjælper dig med at hjælpe dem du holder af der normalt ikke vil kunne bruge en almindelig smartphone.
Det er en god idé at have WhatsApp installeret og dine vigtige kontakter tilkoblet et billede inden du installere NemTelefon.

NemTelefon app’en er ganske gratis og kan downloades til android smartphones ved at klikke lige Her.

Et digitalt hjælpemiddel til demente ældre

App’en lægger sig over telefonen så den er “låst” hvis der skal ændres noget i telefonens opsætning kan det kun gøres ved at trække notifikationsbaren ned og trykke på indstillinger der.
Med NemTelefon viser smartphonen kun dine tilknyttede kontakter beskeder og billeder. Du kan ringe op til dine kontaktpersoner almindeligt eller via WhatsApp som standard eller videoopkald.

Telefon app og hjælpemiddel til dig med nedsat fysisk funktion

Til dig der ikke normalt kan bruge og holde om en smartphone kan du tilkoble en enkel 0/1 kontakt. Som standard kan du købe en EasyMobile kontakt til app’en.

Har du en kontakt du er særligt glad for eller som kan noget specielt kan du koble din egen kontakt til app’en med en EasyMobile Switch indgang. Det eneste det kræver af din egen 0/1 kontakt er at den skal have et standard 3.5 mm jackstik.

Din tilkoblede kontakt kan kodes til at udføre et hav af kommandoer når der trykkes på knappen. Den mest simple er at du kan tage et opkald og lægge på ved at trykke på din kontakt.
Du kan for eksempel også kode kontakten til at klikke gennem dine kontakter ved et tryk ringe op på to tryk og lægge på igen ved et tryk.

Er du i tvivl om hvordan du skal sætte det op eller har spørgsmål?

For dig er NemTelefon dens funktioner og muligheden for at koble kontakter sammen muligvis temmelig nyt. Det er det heldigvis ikke for os så bare rolig vi står klar til at svare på alle dine spørgsmål til NemTelefon app’en.

Vi hjælper også gerne dig eller din institution med opsætning og løbende support af NemTelefon eller en af vores mange andre løsninger.
Giv os et kald på 21 123 456 eller send en mail til info@telecall.dk så kontakter vi dig så hurtigt som muligt og tager en snak om hvordan vi kan hjælpe dig.

Det digitale hjælpemiddel til ældre svagtseende eller nedsat fysisk funktion

Leveres i en komplet salgspakke indeholdende følgende:
– 1 stk. Easy mobile switch input boks. 0/1 kontakt medfølger ikke
– 1 stk. Brugsvejledning (engelsk)

Specifikationer

HenrikDorrit
Brug for hjælp eller vejledning?

Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning om valg af det rigtige produkt og du er naturligvis altid velkommen til få vejledning til et produkt som du har købt hos os.

Klik her for at se alle vores brugervejledninger.

Telefon: 21 123 456
Telefontid:
alle hverdage kl. 10.00 – 12.00 og 13.00 – 15.00

Eller skriv til os i kontaktformularen

12 + 11 =