Legetøj

Legetøj særligt specialiseret i at skabe værdi, læring og leg for børn og voksne med forskellige former for handicaps.
Du kan nemt se de forskellige 0/1 kontakter der også passer legetøjet ved at klikke Her.

Pris
kr. -
Producent
HenrikDorrit
Brug for hjælp eller vejledning?

Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning om valg af det rigtige produkt og du er naturligvis altid velkommen til få vejledning til et produkt som du har købt hos os.

Klik her for at se alle vores brugervejledninger.

Telefon: 21 123 456
Telefontid:
alle hverdage kl. 10.00 – 12.00 og 13.00 – 15.00

Eller skriv til os her:

15 + 3 =

Lærring igennem legetøj

Legetøj og læring skal være tilgængeligt for alle Vi mener at spændende og interessant legetøj skal være tilgængeligt for alle, men hvor legetøjet ikke skal ose af det er tilpasset til et handicap eller ligner et hjælpemiddel. Derfor er vores forskellige former for specialtilpassede legetøj, nøje udvalgt til at aktivere og stimulere den enkelte til at engagere sig i leg, der ikke kun underholder, men som også kan udvikle.For eksempel er de forskellige interaktive tøjdyr fra

Styring med en 0/1 kontakt

GlassOuse, lavet til at ligne en almindelig bamse, men som nemt kan styres via en enkel 0/1 kontakt. De har også knapper på fødderne, så et barn med nedsat funktion for eksempel kan aktivere bamsen med deres 0/1 kontakt, mens deres legekammerat kan aktivere bamsen på knapperne på fødderne. Legetøj der aktiverer og underholder Når vi udvælger specialisede produkter, er det særligt vigtigt for os at vi udvælger legetøj der ikke kun er underholdende, men som også aktiverer den enkelte.Dette kan være gennem muligheden for at aktiverer sanserne gennem lyd og bevægelse. Det kan også være ved en bamse der afspiller lydene omkring den. På den måde kan dit barn aktiveres til at sidde og få afspillet egen stemme og få afspillet egne ord og lyde.Mulighederne er mange!