Universal Fjernbetjening | Enkle og nemme at bruge

Har du brug for en fjernbetjening til dit TV, stereo, DVD eller noget helt fjerde? Vi har en række fjernbetjeninger, som er universalfjernbetjeninger. Doro Handle Easy er en universal fjernbetjening til dit TV, din stereo eller lign. Vi har mange forskellige modeller fra Seki, og vi er sikre på, at der også er en fjernbetjening, der passer til dine behov.

Normalt har mange fjernbetjeninger et utal af knapper, man kun bruger ved en fejl. Her kan du få dig en universal fjernbetjening, hvor der kun er det mest nødvendige.

Pris
kr. -
Producent
HenrikDorrit
Brug for hjælp eller vejledning?

Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning om valg af det rigtige produkt og du er naturligvis altid velkommen til få vejledning til et produkt som du har købt hos os.

Klik her for at se alle vores brugervejledninger.

Telefon: 21 123 456
Telefontid:
alle hverdage kl. 10.00 – 12.00 og 13.00 – 15.00

Eller skriv til os her:

12 + 13 =

Stort udvalg af enkle fjernbetjeninger.

Alle vore fjernbetjeninger er universale, hvilket betyder, at fjernbetjeningerne stort set kan parres med alle fjernsyn eller lign. Men fjernbetjeningerne er ikke kompatible med absolut alle fjernsyn. Har man et unikt TV, kan det være, at den ikke giver respons, når man prøver at kode ind. Så man må prøve sig frem med den enkelte fjernbetjening. For at give dig et overblik over hvilke universal fjernbetjeninger vi har på lager og hvilke ting du skal vide om, de forskellige fjernbetjeninger, har vi filmet en video.

Nem at installere fjernbetjeningen.

Fjernbetjeningerne er rigtig lette at installere og programmere. Ja det er enkelt og ligetil! Med dit køb af en universal fjernbetjening, får du selvfølgelig også en udførlig guide til, hvordan du helt selv koder din nye nemme universal fjernbetjening ind på dit fjernsyn.

Fjernbetjeningerne er meget enkle i deres design, og er specielt til dig, der kan lide den enkle fjernbetjening med få funktioner og stor brugervenlighed. Man kender det selv, at ens fjernbetjening, har frygtelig mange knapper og funktioner, man slet ikke kunne drømme om at bruge. Det er de knapper, man kun kommer til at trykke på ved en fejl. Det er der jo ingen grund til. Her kan du få din nye universal fjernbetjening med kun de mest nødvendige knapper. Det dækker behovet hos især mange ældre, som har haft glæde af det hos os. Men det dækker også behovet, hos de folk, der bare gerne vil have en simpel universal fjernbetjening. Fjernbetjeningerne er også for de der ikke længere er så fingernemme, som man kunne ønske sig. Fjernbetjeningerne er gode at holde på, lette at skifte kanaler med og skrue op og ned for lyden med.