Vækkeur til hørehæmmede

Vi har for øjeblikket et vækkeur, der er særligt god til dig med nedsat hørelse. Det perfekte vækkeur, til at få dig ud af fjerene også selvom du er svært hørehæmmet eller er helt døv. Det lille vækkeur indstilles helt automatisk blot ved isætning af batterier.

Pris
kr. -
Producent
HenrikDorrit
Brug for hjælp eller vejledning?

Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning om valg af det rigtige produkt og du er naturligvis altid velkommen til få vejledning til et produkt som du har købt hos os.

Klik her for at se alle vores brugervejledninger.

Telefon: 21 123 456
Telefontid:
alle hverdage kl. 10.00 – 12.00 og 13.00 – 15.00

Eller skriv til os her:

15 + 3 =

Vækkeur til hørehæmmede

Hvad skal de kunne? Hvad pokker skal du lige kigge efter, hvis du har nedsat hørelse og har brug for at komme op til tiden, hver eneste dag uden stress og jag?

Vækkeur med forstærket lyd

Har du nedsat hørelse, men vil stadig gerne vækkes af en ringe alarm hver morgen? Så skal du have et vækkeur med forstærket lyd. Typisk vil du se den forhøjede lydstyrke benævnt i decibel (dB).

Vækkeur med vibration

Et virkelig godt vækkeur til hørehæmmede, tager højde for at du kan få dårligere hørelse eller er helt døv. Særligt vil det være godt, hvis dit vækkeur har vibration eller en tilkoblet puderyster. Med en puderyster, kan du blive vække hver morgen, med en rytmiske rysten fra puderysteren. Så undgår du også for eksempel at din kone også bliver vækket af en veritabel sirene. Andre gode funktioner er for eksempel at vækkeuret har et back-up batteri, så du nemt kan tage vækkeuret med på rejsen. Så skal du ikke indstille tiden igen, når du er nået frem. En anden smart funktion, kan for eksempel være at du nemt vil kunne tilslutte opladeren til din mobiltelefon til vækkeuret. På den måde er du ikke afhængig af at have et ekstra strømstik i nærheden til mobilen.

Fordele ved Vækkeure med Stort Display

Vores vækkeure med stort display tilbyder ikke kun tydelig visning af tiden, men også en række andre praktiske funktioner. Disse inkluderer justerbar baggrundsbelysning, som gør det nemt at læse tiden om natten uden at blive blændet, samt intuitive kontrolknapper, der gør det nemt at indstille alarmen. Denne kombination af synlighed og brugervenlighed gør vores vækkeure til et ideelt valg for alle aldersgrupper, herunder ældre brugere og dem, der har brug for en mere tilgængelig tidsvisning.