Hovedstyring af PC, mobil og tablet

En hovedstyret mus hjælper mennesker med at styre computere, tablets og smartphones, der af forskellige årsager ikke kan betjene en almindelig mus. Der findes et hav af forskellige modeller til hovedstyring, vi har valgt modellen GlassOuse fordi den ligger på et prisniveau de fleste kan være med på, uden at gå ned på produktets kvalitet og holdbarhed. Den hovedstyrede mus bevæger sig i den retning som du kigger og du klikker ved f.eks. at bide i en bidekontakt, puste i en pustekontakt og mange andre kontakter, du kan se nedenfor.

Pris
kr. -
HenrikDorrit
Brug for hjælp eller vejledning?

Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning om valg af det rigtige produkt og du er naturligvis altid velkommen til få vejledning til et produkt som du har købt hos os.

Klik her for at se alle vores brugervejledninger.

Telefon: 21 123 456
Telefontid:
alle hverdage kl. 10.00 – 12.00 og 13.00 – 15.00

Eller skriv til os her:

13 + 2 =

GlassOuse og GlassOuse V1.2 hovedstyret mus. Vores hverdag er fyldt teknologi vi bruger til at holde kontakten til venner, familie, arbejde/skole og mange flere. Hvad gør man så, hvis man ikke kan bruge en smartphone, tablet eller computer til at vedligeholde kontakten til de vigtige mennesker i ens liv? Heldigvis er det ikke kun den almen teknologi der er under rygende udvikling, digitale og teknologiske hjælpemidler følger lige i hælene.

Hvorfor GlassOuse?

Vi valgte GlassOuse som den hovedstyrede mus vi vil promovere fordi:

 • Den er ligeså nem at sætte til som en mobiltelefon til en bluetooth højtaler
 • Den er holdbar i brug og med mange forskellige mulige kontakter
 • Den er intuitiv og nem at lære og bruge. Den største fare en GlassOuse mus møder for at gå i stykker er den samme fare som dine briller eller solbriller oplever, de kan ikke tåle man sætter sig på dem.

Hvilke enheder passer en GlassOuse til?

Den hovedstyrede mus er kompatibel med windows, android, smart TV og MACbook (Alle enheder hvor der kan tilsluttes en bluetooth mus). Har din foretrukne enhed ikke bluetooth, vil vi selvfølgelig gerne hjælpe dig med at anskaffe en bluetooth adapter til USB. Du kan indstille følsomheden for din mus i softwaren eller direkte på den hovedstyrede mus, lav, medium eller høj følsomhed.Vi har god erfaring med at opsætte og servicere vores lille hovedstyrede mus.

Er du i tvivl om hvilke kontakter der bedste matcher dig eller en du holder af, kan du give vores kundeservice et kald. Vi har et indgående kendskab til vores produkt og kan rådgive og vejlede dig i opsætningen af musen og hvordan de forskellige 0/1 kontakter virker. Ved du f.eks. om du skal bruge GlassOuse på arbejdet i mange timer hver dag? Så vil det være en fordel at overveje en puste- eller klikkontakt frem for en bidekontakt, da bidekontakten ved langvarigt brug kan genere en hel del spyt.

Hvad er forskellen på de to versioner?

Nu har du sikkert opdaget vi fører to forskellige versioner: GlassOuse og GlassOuse V1.2, der på billedet nærmest ser ens ud. Så hvad er forskellen?

Ganske kort fortalt kan du kun bruge bidekontakt på den første version af GlassOuse. Bidekontakten sidder fastmonteret på og kan ikke fjernes. Version 1.2 kan tilsluttes mange forskellige kontakter, der let kan udskiftes på samme hvis som hvis du skifter et headset med jackstick på en telefon.

Nedenfor kan du se et kort oprids af hvad de to versioner af GlassOuse kan. Skal du ikke bruge din hovedstyrede mus mange timer om dagen, kan du med fordel overveje den første version.

GlassOuse hovedstyret mus:

 • Bidekontakten er fastmonteret på brillen.
 • Der kan ikke tilsluttes andre 0/1 kontakter
 • Brillearmene kan ikke foldes
 • Batterisparefunktion efter 3 min.
 • Næsebøjle er kortere end på GlassOuse V1.2

GlassOuse V1.2 hovedstyret mus:

 • 0/1 kontakt til aktivering af musseklik købes seperat
 • Mulighed for tilslutning af andre 0/1 kontakter via 3,5mm jackstik
 • Brillearmene kan foldes sammen
 • Går ikke automatisk i dvale
 • Næsebøjle er længere end den første version