Elektroniske Hjælpemidler | støtter i brugen af digitale medier

Her finder du løsninger, som er målrettet mennesker, der har behov for støtte til struktur, enkle letforståelige funktioner og kommunikationsværktøjer til at understøtte deres hverdag. Hjælpemidler kan rangere fra helt simple løsninger til et højt specialiseret hjælpemiddel der understøtter komplekse behov. Ens for dem alle er at de vil understøtte brugeren i at strukturere deres hverdag og/eller understøtte en digital kommunikation med deres omverden.

Pris
kr. -
Producent
HenrikDorrit
Brug for hjælp eller vejledning?

Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning om valg af det rigtige produkt og du er naturligvis altid velkommen til få vejledning til et produkt som du har købt hos os.

Klik her for at se alle vores brugervejledninger.

Telefon: 21 123 456
Telefontid:
alle hverdage kl. 10.00 – 12.00 og 13.00 – 15.00

Eller skriv til os her:

5 + 15 =

Fokus på struktur og kommunikation i din hverdag

Go Mission er en app, der ikke kun for brugeren er uhyre simpel at bruge, men også for personalet/støtteperson. Go Mission understøtter brugeren i selv at huske og udføre aktiviteter i hverdagen. Det sker gennem en billedunderstøttet trin-for-trin guide, der er koblet til kalenderen. Go Mission kan huske en på at tage medicin, eller komme ud af døren, på et bestemt tidspunkt. alt sammen understøttet med billedguidning m. billeder fra ens eget hjem.

Hvorfor vælge Go Mission?

Tele Call har gennem en årrække udviklet og testet Go Mission i praksis. Med sin unikke tilgang kombinerer Go Mission teknologi med personlig tilpasning. Det gør det muligt for brugere at navigere i dagligdagens udfordringer med større selvsikkerhed og uafhængighed.

  • Trin-for-trin og liste guides: Udnyt din smartphones potentiale til fulde ved at lade Go Mission guide dig gennem din dag! med visuelle og video understøttede instruktioner, der er skræddersyet til dine personlige behov og præferencer.
  • Tilpassede moduler for enhver situation: Med “Min Dag”, “Mission” og “Guides”, kan Go Mission tilpasses præcist til dine individuelle behov. Det er med til at sikrer, at hver dag er så produktiv og ubesværet som muligt.
  • Støtteperson integration: Tillad dine støttepersoner at hjælpe dig ved at give dem adgang til at redigere og tilføje i din app. På den er du sikker på at din daglige plan altid er opdateret og i overensstemmelse med dine mål.
  • Tilgængelighed og inklusion: Med mulighed for oplæsning af tekst i appen, sikrer Go Mission tilgængelig for alle, uanset læsefærdigheder eller præferencer.

Skab en forskel i din hverdag

Go Mission er ikke blot en app; det er en livsstilsændring. Designet til at styrke brugeren ved at tilbyde et værktøj, der understøtter daglige rutiner, men også fremmer selvstændighed og selvtillid. Ved at integrere Go Mission i dit liv, kan du opleve en mærkbar forskel i, hvordan du styrer din tid, opnår dine mål, og interagerer med dem omkring dig.

Go Mission er mere end en app; det er din partner i dagligdagens udfordringer, designet til at give dig kontrol og selvstændighed. Uanset om du søger at forbedre din daglige rutine, nå personlige mål, eller simpelthen ønsker at leve et mere organiseret liv, er Go Mission den perfekte løsning. Med dens brugervenlige interface, tilpasningsmuligheder, og fokus på at fremme selvstændighed, er Go Mission den ultimative app for enhver, der ønsker mere struktur i hverdagen.

Sidder du og bliver helt forpustet af alle de informationer? Så kan du kontakte vores kundeservice for kompetent rådgivning. Sammen finder vi en løsning der passer til dine behov.