Monteringssystemer til handicappede

Du finder her en lang række forskellige monteringssystemer, der hjælper dig med at placere forskellige enheder i særlige vinkler og indenfor rækkevidde, hvor du skal bruge dem.

Pris
kr. -
Producent
HenrikDorrit
Brug for hjælp eller vejledning?

Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning om valg af det rigtige produkt og du er naturligvis altid velkommen til få vejledning til et produkt som du har købt hos os.

Klik her for at se alle vores brugervejledninger.

Telefon: 21 123 456
Telefontid:
alle hverdage kl. 10.00 – 12.00 og 13.00 – 15.00

Eller skriv til os her:

8 + 12 =

Monteringssystemer, der kan placeres på kørestole eller hvor som helst, der er behov for det. Disse systemer varierer fra komplekse løsninger med flere bevægelige led til mere specialiserede systemer designet til at løse specifikke monteringsudfordringer.

Her finder du nøje udvalgte produkter, der ikke alene er designet til at være robuste og pålidelige, men også til at øge brugervenligheden og tilgængeligheden for enhver, der har brug for en ekstra hånd i deres daglige aktiviteter. Søger du en løsning til at holde din enhed sikkert på plads ved din kørestol eller en fleksibel løsning til dit hjem eller kontor? Så har Telecall en løsning, der passer til dine behov.

Vi forstår vigtigheden af tilgængelighed! og har dedikeret os til at tilbyde produkter, der ikke kun løser praktiske problemer, men forbedrer livskvaliteten for vores kunder.