Ringeforstærker til fastnet telefon

Du har købt dig en ny lækker fastnettelefon, den har særlige funktioner som du virkelig har brug for, såsom særligt store fototaster, telefonsvarer, nummerviser eller andet. Problemet er bare at du bliver ved med at misse opkald, simpelthen fordi du ikke kan høre din telefon når den ringer. Det er et problem der heldigvis er forholdsvis nemt at løse, nemlig at købe og tilkoble en lille smart ringeforstærker, der øger telefonens ringevolumen signifikant.

Ringeforstærkere kan fås til at dække mange forskellige behov. Du kan få ringeforstærkere der både giver ekstra høj lyd og med et blinkende lyssignal, når telefonen ringer.

Pris
kr. -
Producent
HenrikDorrit
Brug for hjælp eller vejledning?

Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning om valg af det rigtige produkt og du er naturligvis altid velkommen til få vejledning til et produkt som du har købt hos os.

Klik her for at se alle vores brugervejledninger.

Telefon: 21 123 456
Telefontid:
alle hverdage kl. 10.00 – 12.00 og 13.00 – 15.00

Eller skriv til os her:

9 + 11 =

Ringeforstærker til fastnettelefon med høj lyd og lys. De enkelte ringeforstærkere hjælper dig, der er hørehæmmet, med at høre opkald på fastnettelefonen. Så går du ikke længere glip af så meget som én samtale. Med en ringeforstærker er du slet ikke i tvivl, når telefonen ringer.

De fleste ringeforstærkere har også en visuel ringeindikator. Det betyder, at ringeforstærkeren, rytmisk blinker og giver lys fra sig ved et opkald. Så kan du både se på ringeforstærkeren når din telefon ringer og høre telefonen med forstærket lyd.

Ringeforstærkeren monteres typisk mellem fastnetstikket og fastnettelefonen. Så skulle din nye ringeforstærker gerne virke med det samme, helt enkelt og nemt. Ringeforstærkere passer typisk til alle fastnettelefoner! En ringeforstærker er til dig, der ikke vil gå glip af så meget som ét enkelt opkald.