Nummersendere til ældre med nedsat syn

En nummersender/telefoner med fototaster er det perfekte telefonhjælpemiddel til ældre mennesker med demens eller personer med hukommelsessvigt. Fastnettelefoner med indbygget nummersender, som aktiveres fra de store fototaster, er perfekt til personer, der har svært ved at huske numre og indkodede numre. Det betyder, at mennesker med demens og svagtseende får lettere ved at bruge deres fastnettelefon.

Pris
kr. -
HenrikDorrit
Brug for hjælp eller vejledning?

Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning om valg af det rigtige produkt og du er naturligvis altid velkommen til få vejledning til et produkt som du har købt hos os.

Klik her for at se alle vores brugervejledninger.

Telefon: 21 123 456
Telefontid:
alle hverdage kl. 10.00 – 12.00 og 13.00 – 15.00

Eller skriv til os her:

10 + 2 =

Nummersender med store fototaster

Nummersenderne eller fastnettelefoner med fototaster er for de synshæmmede eller lettere demente, der har svært ved at bruge deres fastnettelefon. Du kan vælge mellem 2 nummersendere – enten en med 12 forprogrammerede numre og fototaster.

Fototaster kan lette hverdagen for ældre eller med personer med et handicap’s liv, når der skal tales i fastnettelefon. Det er dejligt nemt at ringe op med blot et enkelt tryk på en tydelig fototast.

Forbedret Tilgængelighed og Brugervenlighed

Telefoner udstyret med fototaster er designet med stor opmærksomhed på detaljen for at sikre, at de er så brugervenlige som muligt. Fototasterne er tydelige og gør det nemt for brugere med nedsat syn at identificere og trykke på den korrekte knap. Dette reducerer frustrationen ved fejlagtig opkald og forbedrer brugerens selvstændighed.

Personlig Tilpasning

En af de mest bemærkelsesværdige fordele ved telefoner med fototaster er muligheden for personlig tilpasning. Brugere kan tildele billeder af familie, venner, eller ofte ringede numre til specifikke taster, hvilket gør det muligt at ringe til en elsket med blot ét tryk. Denne funktion er ikke kun praktisk, men den styrker også brugerens følelsesmæssige forbindelse til deres omverden.

Langsigtede Fordele

Investeringen i en telefon med fototaster kan have langsigtede fordele for personer med nedsat syn. Udover de umiddelbare fordele ved forbedret kommunikation og øget selvstændighed, kan brugen af teknologi, der er tilpasset deres behov, øge brugerens selvtillid og livskvalitet.