fbpx

Hurtig Levering fra 50,-

30 dages fortrydelsesret

Din kurv er tom

Find den rigtige mobiltelefon

Tele Call har et stort udvalg af enkle og brugervenlige mobiltelefoner. Hos os kan du finde mobiltelefoner, der kan dække ethvert behov. Vi har mobiltelefoner med ekstra lydstyrke samt store og tydelige taster, der er lette at bruge for ældre og handicappede. Vi udvider hele tiden vort sortiment med mobiltelefoner og smartphones.                       Sådan finder du den rigtige mobiltelefon til ældre

Vi har mange mobiltelefoner til ældre og andre, der sætter særlige krav til deres mobiltelefon på grund af nedsat syn, hørelse eller funktionsniveau. Vi gør os umage med at håndplukke de mest brugervenlige kvalitets mobiltelefoner på markedet, og du kan altid spørge os til råds.

I vores udvalg finder du mange forskellige mobiltelefoner, som dækker ethvert behov hos ældre og handicappede. Vi har mobiltelefoner med store og tydelige taster og ekstra lydstyrke. Alle meget brugervenlige mobiler, der er lette at benytte.

Hvis du har brug for nødkald for nemt at tilkalde hjælp, så har vi også flere mobiler med nødkald, hvor du enten med tryk på en tast eller ved hjælp af en automatisk alarm kan tilkalde hjælp. 

 Hos os er udvalget stort, især hvis du søger en mobil til ældre med:

  • Store taster med tydelig skrift
  • Ekstra høj ringestyrke og lyd 
  • Høj lydstyrke
  • Teleslynge - kompatibel med høreapparat
  • Nødkald
  • GPS - funktion

En mobiltelefon er ikke bare en mobiltelefon. Man skal altid gøre sig det eksakte behov klart, før man vælger den rigtige mobiltelefon for lige netop dig! Mobilerne er nemlig lige så forskellige som dag og nat! Skal mobilen have et kamera? Skal mobilen have GPS? Kan du bedst lide funktionen med at tage røret af og lægge på som en klapmobil har?

Vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde den rigtige mobil til dig, så ring bare, så guider vi dig igennem til den helt rigtige mobil for dig!

Vi forhandler mobiltelefoner til ældre fra: Emporia, Doro og Alcatel. 

Søger du en mobiltelefon uden abonnement, så har vi det største udvalg af mobiltelefoner til ældre. Ønsker du et abonnement sammen med en telefon, klarer vi naturligvis også det!

Se vores telefon guide øverst i menuen eller ring 21 123 456 for rådgivning om valg af mobiltelefon til ældre.

feedback
feedback