fbpx

Hurtig Levering fra 50,-

30 dages fortrydelsesret

Din kurv er tom

 

Find den rigtige Fastnettelefon

Find en fastnettelefon til dit behov. Vi har et stort udvalg af fastnettelefoner til dig, der stiller særlige krav til fastnettelefonen, når det gælder brugervenlighed og design. Du finder moderne trådløse telefoner, bordtelefoner, vægtelefoner og retrotelefoner. Har du specifikke krav til din fastnettelefon, så har vi nødkaldstelefoner, trådløse telefoner og fastnettelefoner med høj lyd, teleslynge, store taster med tydelig skrift, ekstra høj ringestyrke og lys, når telefonen ringer.

Vi har mange forskellige fastnettelefoner i flere farver!Find den fastnettelefon der passer til dit behov

Vi har et stort udvalg af fastnettelefoner til dig, som stiller særlige krav til fastnettelefonen! Derfor er det meget vigtigt, at du gør dig klart, hvilke behov din nye fastnettelefon skal dække. Vi har fastnettelefoner der spænder fra det helt simple til det meget mere komplicerede. 

Der er også de trådløse telefoner, som jo også er fastnettelefoner. De fås med ekstra håndsæt og i forskellige farver. Der er faktisk enkelte af de trådløse telefoner, der har berøringsskærm og integrerede telefonsvarere. Smarte er de og alle i lækkert design!

De moderne trådløse telefoner er ligesom en almindelig bordtelefon lige til at sætte til fastnettet. Nemt og ligetil, så kører det bare for dig med din nye fastnettelefon.

Der er mange af de trådløse telefoner, der ligesom bordtelefonerne, kan vægmonteres.

Vi har også ældrevenlige fastnettelefoner med:

  • Med ekstra høj ringestyrke og lys, når fastnettelefonen ringer
  • Med ekstra lydstyrke
  • Teleslynge, så telefonen er velegnet at benytte sammen med høreapparat
  • Automatisk ringer op, når røret løftes
  • Nødkald
  • Tage røret af med fjernbetjening

Der er på denne side alt, hvad du kunne ønske dig af forskellige fastnettelefoner. 

feedback
feedback