fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Linde No 1 fastnettelefon

Passer perfekt til dig der vil have en fastnettelefon der stilfuldt passer ind med resten af interiøret. Moderne vægtelefon med nummerviser i top og over tasterne.

Levering:
1-2 Dage
DKK 599,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
emporia SMART 5 smartphone til ældre

Lækker ældrevenlig smartphone fra emporia med medfølgende etui med fire genvejsknapper. Så kan du for eksempel lynhurtigt ringe til dine fire vigtigste kontakter, hurtigt gå ind på dit kamera, tænde lommelygten eller tage og afbryde et opkald.

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.395,00
Nyhed
emporia JOY LTE

En klaptelefon der er så enkel at alle kan være med. Du får alle de vigtigste funktioner du har brug for: opkald, sms, kamera, nødkald og den er selvfølgelig kompatibel med de fleste høreapparater.

Levering:
3-4 Dage
DKK 1.099,00
Nyhed

Hvad står forkortelsen SMS egentlig for?

SMS – Short Messaging Service – er en måde at sende små beskeder mellem mobiltelefoner.
En SMS besked er en lille tekst besked på op til 160 tegn, man kan sende fra mobiltelefon til mobiltelefon. For at sende en SMS skal ens mobiltelefon understøtte teknologien, og man skal have et SIM-kort med et abonnement eller et taletidskort, der tillader afsendelse af SMS-beskeder.

SMS’er anvendes i dag af danskere i alle aldre. Unge mennesker kommunikerer internt, forældre kan orientere sig om deres børn og forretningsfolk kan hurtigt orientere hinanden om små ændringer – SMS-beskeder er geniale i og med, at vi i dag har vores mobiltelefoner med os overalt, hvorved SMS-beskeden af den grund får modtagerens opmærksomhed med det samme den er afsendt.

Mange mobiltelefonabonnementer i dag kommer med fri SMS. Dette betyder, at man gratis kan sende alle de SMS-beskeder, man har lyst til. Det er en god idé at læse op på ens abonnementsbetingelser, inden man begynder at sende SMS’er, da disse ellers koster et par ører per styk.

Få nyheder direkte i din indbakke: