fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Tiptel 309 analog telefonsvarer

40 min. lagringskapacitet

Kan rumme 99 indgående beskeder - enkel og nem at betjene

Levering:
14-21 Dage
DKK 1.395,00
Vita TV-L2BT Switel bluetooth headset

Bluetooth headset fra Switel med forstærket lyd på op til +110 dB

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.495,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
Maxcom VoLTE 4G bordtelefon

Bordtelefon med sim kort. Du får alle fordelene ved en telefon, der er ligesom en fastnettelefon, uden at være afhængig af et fastnetstik.

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.295,00

Hvad står forkortelsen SMS egentlig for?

SMS – Short Messaging Service – er en måde at sende små beskeder mellem mobiltelefoner.
En SMS besked er en lille tekst besked på op til 160 tegn, man kan sende fra mobiltelefon til mobiltelefon. For at sende en SMS skal ens mobiltelefon understøtte teknologien, og man skal have et SIM-kort med et abonnement eller et taletidskort, der tillader afsendelse af SMS-beskeder.

SMS’er anvendes i dag af danskere i alle aldre. Unge mennesker kommunikerer internt, forældre kan orientere sig om deres børn og forretningsfolk kan hurtigt orientere hinanden om små ændringer – SMS-beskeder er geniale i og med, at vi i dag har vores mobiltelefoner med os overalt, hvorved SMS-beskeden af den grund får modtagerens opmærksomhed med det samme den er afsendt.

Mange mobiltelefonabonnementer i dag kommer med fri SMS. Dette betyder, at man gratis kan sende alle de SMS-beskeder, man har lyst til. Det er en god idé at læse op på ens abonnementsbetingelser, inden man begynder at sende SMS’er, da disse ellers koster et par ører per styk.

Få nyheder direkte i din indbakke: