fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret

Taletidskort

Hos Tele Call er vi stadig ret glade for taletidskort. Er du også det? Så er det her du skal se nærmere. 
Med et taletidskort fra YouSee skal du bare sætte kortet i telefonen og så virker det med det samme. Dog skal du være opmærksom på, at taletidskortet kun virker i Danmark. Du kan dermed ikke bruge det på rejser og lignende i udlandet. 
Fordelen ved taletidskortet er, at du både får en startpakke og 35 minutters tale. Du skal altså ikke gøre andet end at sætte kortet i telefonen for at komme i gang. Du får fuld kontrol over dit forbrug, og du er ikke bundet af dyre abonnementer. 

Brug for hjælp eller vejledning?
Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning om valg af det rigtige produkt og du er naturligvis altid velkommen til få vejledning til et produkt som du har købt hos os.

Klik her for at se alle vores brugervejledninger.

Telefon: 21 123 456
Telefontid:
alle hverdage kl. 10.00 - 12.00 og 13.00 - 15.00

Eller skriv til os her:

YouSee taletidskort

Hvis du mangler et taletidskort, er det her du skal se nærmere. Vi forhandler taletidskort fra YouSee, hvor du får den nødvendige startpakke for at komme i gang. Kortet er klar med det samme, og indeholder endda 35 minutters tale. 

YouSee taletidskort gør det muligt for dig altid at have din mobil klar til opkald på en yderst billig måde. Når du har brug for ekstra tale følger du blot instrukserne i din startpakke. 

Med taletidskort, har du fuld kontrol over dit forbrug, og du vælger selv, hvornår og hvor meget du vil tanke op. 

Få nyheder direkte i din indbakke: