Video – produkter og guides 

Play Klaptelefoner

Trådløse telefoner – simple og kun med det nødvendige
En telefon, der har alt det nødvendige til opkaldsamtidig med, at den er nem at bruge? Det er der mange der godt kan se fidusen i! Især når den kører trådløs på det her forbedrede DECT-dækning og kommer med alletiders lydmuligheder til gavn for hørehæmmede. I den her video, kigger vi samlet set på nemme DECT trådløse telefoner, og tager udgangspunkt i en Maxcom MC6800 og en Doro PhoneEasy.

Play Klaptelefoner
Nyeste ældrevenlige klaptelefoner Hvilken nem klaptelefon skal man vælge? For at imødekomme det spørgsmål, har vi lavet en video, hvor vi sammenligner to af de nyeste nemme klaptelefoner. Det skal selvfølgelig være en sammenligning mellem to klaptelefoner af de to store producenter af ældrevenlige mobiltelefoner, Emporia og Doro. Der er tale om en Emporia TOUCH Smart og en Doro 6621, hvor vi kigger på deres forskelligheder og deres ligheder.
Play Ringeforstærker thumbnail

Ringeforstærker og fastnet telefon til ældre med nedsat hørelse??
Der er mange ældre og hørehæmmede der oplever ikke, at kunne høre sin telefon ringe. Det kan være, at den ikke ringer højt nok, hvor end man er i hjemmet. Med en Ringeforstærker til fastnettelefon koblet til din telefon derhjemme, kan du hæve lyden til op til 95 decibel og samtidig sætte ringeforstærkeren i et andet rum og på den måde fordele lyden. Ellers bør du overveje at få dig en Fastnettelefon med store taster og høj lyd, som har det hele samlet i ét.

Play Thumbnail GSM Gateway
GSM bordtelefon hvor end du har lyst❗ Maxcom VoLTE 4G og Digicom Gateway Brug en hver stikkontakt til din fastnettelefon frem for at være afhængig af et telefonstik.  Det kan være yderst nødvendigt nu til dags, hvor færre og færre lejligheder og plejehjem, har de gamle telefonstik. Der kan du enten vælge at få en Digicom 3G Gateway som blot skal knyttes til din gamle fastnettelefon og så kan den komme i en hver stikkontakt. Eller du kan få det allerede indbygget i den smarte Maxcom VoLTE 4G bordtelefon.
610a8f54a6368 fbutube Fototaster thumbnail

Fototaster på en fastnet – en nem og personlig telefon
Ved en fastnettelefon med fototaster kan du ringe venner og familie op med ét tryk på deres billede.
Sådan en Maxcom KXT480 kommer nemlig med 3 fototaster, som g
ør det dejligt nemt, at holde kontakten – det eneste svære, er at bestemme hvem der er blandt de 3. Det er der råd for, da man med en Tiptel Ergonomic nummersender, kan få 12 flere kontaktpersoner at ringe til med en hurtigtast. Hvor nemt du kan blive kørende viser Dorrit dig i videoen.

Play Kod din Universal Fjernbetjeninger

Sådan koder du din nye Universal Fjernbetjening til dit TV
Du overvejer om du ikke skulle få dig en dejlig enkel universal fjernbetjening, men tøver fordi du er i tvivl om opsætningen.
Det er meget simpelt hvis man ved hvad der skal gøres.
Dorrit demonsterer med en Seki Easy Plus hvor lige til det er, i videoen om hvordan du indkoder din nye fjernbetjening

Nem Universal Fjernbetjening

Nem Universal Fjernbetjening til TV – Hvilken én af de 6 er bedst til dig?
Mange folks fjernbetjeninger er tildækket 
med ubrugte og ubrugelige funktioner. Det er de taster man KUN kommer til at trykke på ved et uheld. Men der findes et lettere alternativ – nemlig enkle universal fjernbetjeninger. Det er perfekt til ældre eller folk med et behov for en fjernbetjening, uden noget pjat. Skal det være den lille røde på billedet der hedder Seki Slim eller den hvide Doro HandleEasy, eller noget helt tredje tager Dorrit dig hånden og viser rundt i udvalget af universal fjernbetjeninger.

Thumbnail SIM

3 slags SIM-kort og hvordan man sætter dem i en mobil
Du har hørt om MINI, MICRO og NANO, men hvad er det også for noget?
I videoen viser vi dig, hvordan man indsætter et SIM-kort i din mobil og faktisk også en fastnettelefon.
Du kan se hvor nemt det er at håndtere mobilerne og indsætte SIM i en Doro 6041 klaptelefon, en emporia ACTIVE, en Doro 8050 Smartphone, samt bordtelefonen Maxcom VoLTE 4G

Doro Thumbnail

Doro Nødkald Armbånd
Et nødkald ved hånden
hvor end du er i hjemmet, når du har brug for kalde efter hjælp.
Det er jo vigtigt at den slags bare virker, så derfor har vi lavet en video, vores første af slagsen.
Her viser vi hvordan du får forbundet dit Doro Nødkaldsarmbånd med din Doro mobil,
som i videoen er en Doro 8050 Smartphone.