Guides til at vælge den bedste…

Guides til de bedste senior smartphones, mobil- og fastnettelefoner

Det er en sætning mange af os vil kunne nikke genkendende til. Og din gamle mor? Hun spørger selvfølgelig dig om ikke du kan finde en mobiltelefon til hende? Selvfølgelig vil du det siger du, mens du langsomt mærke koldsveden løbe ned af ryggen. For hvordan dælen skal du lige sortere i alle de telefoner der proklamerer de er ældrevenlige? Hvilke er gode? Og hvilke opfylder lige din mors behov og er samtidig brugervenlig og nem at overskue for en mor af ældre dato? Det kan være svært, men hiv ikke alle dine hår ud af hovedet, helt endnu.

Her hos Tele Call har vi mere end 20 års erfaring med at sælge og rådgive inden for telefoniske løsninger. Vi har efterhånden fået en ret god fornemmelsen af hvordan man vælge hvad der er skidt og kanel indenfor telefoni. Hvorfor skal vi kun få glæde af det? Det skal vi selvfølgelig heller ikke, det er derfor vi her har samlet en hel masse Guides og vejledninger i at finde de bedste løsninger lige fra en simpel fjernbetjening til en lækker smartphone til ældre.
Synes du der er en guide der mangler? Så kan du enten kontakte vores kundeservice, eller endnu bedre skriv en hilsen til os inde på vores Facebook side – det kan være der er flere der er enige.

Park Guide til den bedste mobiltelefon til hørehæmmede

  Guide til den bedste fastnettelefon til hørehæmmede 

 Guide til valg af den bedste smartphone til ældre

bedste fjernbetjaening til aeldre Guide til den bedste universal fjernbetjening til ældre

 Guide til at vælge den bedste fastnettelefon til ældre

 Guide til at vælge de bedste mobiltelefoner til ældre

Guide til at vælge telefoner til ældre og andre med nedsat synfastnettelefon trådløs telefon med fototaster svagtseende