Guide til at vælge den bedste mobil til hørehæmmede

Det kan være frustrerende, ikke at kunne høre hinanden når man ringer sammen.  Du har sikkert også haft alt for mange samtaler hvor der lidt for mange gange er blevet sagt “hvad” og “kan du høre mig” . Med de mange mobiler der er på markedet, kan det være svært at lure hvilken én du skal vælge, når der er et behov for en mobil med højere lydstyrke. Derfor har vi skrevet en guide, så dine samtaler kan komme til at gå glat.

Gode råd til at vælge mobiltelefon med høj lydstyrke

Først vil vi give dig nogle råd til dit valg og derefter anbefale dig 5 mobiltelefoner.

3 ting du skal være opmærksom på, når du vælger mobil:

  1. Er den kompatibel med høreapparater? Det finder du mange gange skrevet som “HAC” (det har vi skrevet mere om her.)
  2. Er der ekstra forstærkning af lyden? Det kaldes ofte for telefonforstærkning og betyder at du manuelt kan forstærke lyden og ringelyden.
  3. Kommer den med et stort oplysende display, der tydeligt viser at der bliver ringet?  Det kan hjælpe på opmærksomheden om et indgående opkald.

Når en telefon kan svare “ja” til de tre spørgsmål, er den yderst velegnet folk med nedsat hørelse, men mindre kan også gøre det.
Her i Tele Call har vi et udvalg af mobiltelefoner til ældre, hvor langt de fleste af telefonerne er HAC-kombatible og har noget bedre lyd, som folk med nedsat hørelse generelt har glæde af.

5 mobiler med høj lyd vi anbefaler

Klaptelefon til hørehæmmede

Den nye mobil fra Geemarc er specielt gode til hørehæmmede eller folk med behov for høj lydstyrke. Den er kombatibel med høreapparater (HAC), hvor den i form af dens tydelige lyd, scorer højst muligt i test. Ved indgående opkald har man muligheden for at forstærke ringelyden op til 90 dB, samt forstærke lyden i røret op til 40 dB. De lydniveau er mere end rigeligt for de fleste.

{redshop:1077}

Doro 780X

Udover brugervenligheden i den enkle Doro 780X, får du en mobil med en klar lyd og et højt lydniveau, så man tydeligt kan høre hinanden. Den scorer godt i teste, der undersøger hvor kombatibel den er med høreapparater (HAC). Dejligt simpel mobiltelefon, der har kogt funktionerne ned til det mest nødvendige og sørget for at udelade det unødvendige.

{redshop:1048}

emporia Active

Ringestyrken kan nemt justeres og sættes højt op, så den kan høres. Skærmen har en god kontrast, som gør at du får dig en skærm du tydelig vil kunne se lyse op ved opkald. I vores ører, har emporia-telefonerne en rar lyd i røret og for emporia Active er det bestemt også tilfældet.

{redshop:1028}

Doro 1362

En mobil som enhver hørehæmmede ville blive glad for. Med dens forstærkede lyd i røret på 35 dB og ringestyrke på op til 83 dB, får du en Doro der forsikrer at du får hørt din mobil. Så selv om at man er ude i offentligheden, i støjende miljøer, vil du kunne have en snak med dem, der er dig kær. Doro 1362 er der mange der har været glade for.

{redshop:967}{redshop:968}

emporia Smart 3

Til sidst vil vi anbefale smartphonen fra emporia, der er super god til folk med nedsat hørelse. Den er kombatibel med høreapparater (HAC), hvor den scorer højst muligt i test af lyd. Når der er tale om en smartphone, der imødekommer hørehæmmede er det vigtigt at den samtidig også er ældrevenligt. Det har den her model testet og udviklet i samarbejde med et seniorpanel, som kvalitetssikrer at emporia Smart 3 er skræddersyet behovene for det ældre segment.

{redshop:1027}

Alt i alt 5 rigtig gode telefoner til folk med nedsat hørelse, der har brug for en telefon de faktisk kan høre. Hvis du vil høre yderligere, er du mere end velkommen til at ringe til os på tlf. nr: 21 123 456 eller skrive os en mail på info@telecall.dk