fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Tiptel 309 analog telefonsvarer

40 min. lagringskapacitet

Kan rumme 99 indgående beskeder - enkel og nem at betjene

Levering:
14-21 Dage
DKK 1.395,00
Vita TV-L2BT Switel bluetooth headset

Bluetooth headset fra Switel med forstærket lyd på op til +110 dB

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.495,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
1-2 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
Maxcom VoLTE 4G bordtelefon

Bordtelefon med sim kort. Du får alle fordelene ved en telefon, der er ligesom en fastnettelefon, uden at være afhængig af et fastnetstik.

Levering:
1-2 Dage
DKK 2.295,00

Hvad er et headset?

Et headset er enten i form af to ørebøffer med bøjle over hovedet eller to små høretelefoner du kan stikke i ørene. Begge typer benytter et stik – et såkaldt jackstik er meget almindeligt på headset – til at forbinde et headset til din mobiltelefonPointen med et mobiltelefon headset er, at du kan høre din musik eller din samtale med en anden person uden, at andre kan høre med og uden at holde mobiltelefonen op til øret. I stedet for kan du ligge mobiltelefonen i lommen og fortsætte samtalen takket være headsettet – vær dog opmærksom på, at dit headset skal have en mikrofon, for at den anden person også skal kunne høre dig.

En variant af mobiltelefon headsets er bluetooth headsets, hvilket er trådløse headsets, der ved hjælp af bluetooth-teknologien kobler sig til din mobiltelefon. På den måde kan du også snakke, mens du kører i bil eller bruger dine hænder til andre ting. Til mange mobiltelefoner medfølger i dag et simpelt headset.

Se Her et Udvalg af lækre Headsets

Headset til Doro 326 og Doro 328

Headset til Doro 326 og Doro 328

Originalt headset til din lille mobil

Nem at bruge

Levering:
DKK 159,00
Beklager, ikke på lager.....
Få nyheder direkte i din indbakke: