fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret
Linde No 1 fastnettelefon

Passer perfekt til dig der vil have en fastnettelefon der stilfuldt passer ind med resten af interiøret. Moderne vægtelefon med nummerviser i top og over tasterne.

Levering:
2-3 Dage
DKK 599,00
Geemarc fastnettelefon med nødkaldsarmbånd

Fastnettelefon med nødkald, nødkaldsarmbånd, forstærkning af lyden og telefonbog. Særligt gode til ældre der er i risiko for at falde eller med nedsat hørelse.

Levering:
2-3 Dage
DKK 1.895,00
Nyhed
emporia SMART 5 smartphone til ældre

Lækker ældrevenlig smartphone fra emporia med medfølgende etui med fire genvejsknapper. Så kan du for eksempel lynhurtigt ringe til dine fire vigtigste kontakter, hurtigt gå ind på dit kamera, tænde lommelygten eller tage og afbryde et opkald.

Levering:
3-4 Dage
DKK 2.395,00
Nyhed
emporia JOY LTE

En klaptelefon der er så enkel at alle kan være med. Kamera, opkald, sms, kamera, nødkald og den er selvfølgelig kompatibel med de fleste høreapparater.

Levering:
3-4 Dage
DKK 1.099,00
Nyhed

Hvad er et headset?

Et headset er enten i form af to ørebøffer med bøjle over hovedet eller to små høretelefoner du kan stikke i ørene. Begge typer benytter et stik – et såkaldt jackstik er meget almindeligt på headset – til at forbinde et headset til din mobiltelefonPointen med et mobiltelefon headset er, at du kan høre din musik eller din samtale med en anden person uden, at andre kan høre med og uden at holde mobiltelefonen op til øret. I stedet for kan du ligge mobiltelefonen i lommen og fortsætte samtalen takket være headsettet – vær dog opmærksom på, at dit headset skal have en mikrofon, for at den anden person også skal kunne høre dig.

En variant af mobiltelefon headsets er bluetooth headsets, hvilket er trådløse headsets, der ved hjælp af bluetooth-teknologien kobler sig til din mobiltelefon. På den måde kan du også snakke, mens du kører i bil eller bruger dine hænder til andre ting. Til mange mobiltelefoner medfølger i dag et simpelt headset.

Se Her et Udvalg af lækre Headsets

Headset til Doro 326 og Doro 328

Headset til Doro 326 og Doro 328

Originalt headset til din lille mobil

Nem at bruge

Levering:
DKK 159,00
Beklager, ikke på lager.....
Få nyheder direkte i din indbakke: