fbpx

Hurtig Levering fra 50,-

30 dages fortrydelsesret

Din kurv er tom

Find det rigtige headset til din telefon

Headsets til Doro mobiler, headsets til Emporia mobiler, headsets til bordtelefoner og til trådløse telefoner. Vi fører det hele! Har du en mobiltelefon med Bluetooth, så fører vi et Bluetooth headset og en Bluetooth Speaker Phone. Med såvel Bluetooth-headsettet som med speakerphonen kan du tale håndfrit med din mobiltelefon eller smartphone. Men vi har også mange andre headsets at byde ind med!


Jabra GN 1000 (1000-4) rørløfter

Rørløfter der fungerer med alle nye Jabra headset med AUX port på basen. Besvar eller afslut samtalen med denne lille rørløfter

Levering:
20-22 Dage

DKK 495,00
DKK 396,00 ekskl. Moms
Jabra mellemledning til Gigaset SL1, GN QD CORD

Mellemledning til omformning fra QD stik til Jack

Bruges kombineret telefon og headset

Levering:
2-3 Dage

DKK 250,00
DKK 200,00 ekskl. Moms
Headset til Doro 507-520x-621-622- 740

Headset til Doro 520x eller den lille android smartphone Doro 740 model

Forbind med mobilen og det virker hver gang

Levering:
2-3 Dage

DKK 159,00
DKK 127,20 ekskl. Moms
Jabra PRO 920

Trådløst headset til Kirk delta S3. Let og prisvenlig trådløs kommunikation. 

Levering:
2-3 Dage


DKK 1.595,00
DKK 1.276,00 ekskl. Moms
 
Jabra GN1200 lige ledning

Lige universel ledning til at forbinde telefon med headset

Skal blot forbindes

Levering:
8-9 Dage

DKK 200,00
DKK 160,00 ekskl. Moms
Jabra GN1200 spiralsnoet ledning

Spiralsnoret ledning til at forbinde headset og telefon

Let og nemt at indstille

Levering:
8-9 Dage

DKK 225,00
DKK 180,00 ekskl. Moms
Headset til Doro 326 og Doro 328

Headset til Doro 326 og Doro 328

Originalt headset til din lille mobil

 Nem at bruge

Levering:
12-14 Dage

DKK 159,00
DKK 127,20 ekskl. Moms
Jabra FREEWAY bluetooth speakerphone

Jabra Freeway til solskærmen i bilen, så du nemt kan modtage opkald, ringe op og snakke håndfrit, mens du kører

Levering:
20-25 Dage


DKK 799,00
DKK 639,20 ekskl. Moms
 
emporia LIFE plus, TALK +TIME hovedsæt

Originalt hovedsæt passer til emporiaLIFEplus, emporia ELEGANCE og emporia TALK premium

Levering:
2-3 Dage

DKK 159,00
DKK 127,20 ekskl. Moms

Find et headset der passer til dine behov

I denne kategori har du mulighed for at finde Bluetooth headsets i mange prisklasser og former. Sådanne headsets, hvor vi fører virkelig mange forskellige modeller, er en genial måde at snakke på i dag i telefonen og er yderst anvendt af både private og professionelle.

Et Bluetooth headset er en lille ’clips’, du sætter på dit øre. Dette headset forbindes ved hjælp af Bluetooth-teknologien til din mobiltelefon, hvorved alle opkald til dig går igennem headsettet. Dette er især nyttigt, hvis du sidder i en bil, hvor det ikke er tilladt at snakke i telefon uden et headset. Med et Bluetooth headset kan du nemt snakke med alt og alle, selv hvis du kører i bil.

Et Bluetooth headset kobler sig som sagt selv til din mobiltelefon, og virker i op imod 10 timer ad gangen. De små Bluetooth headsets har små batterier, der skal oplades en gang i mellem i stil med de moderne mobiltelefoner, de typisk sluttes til.

Vi har også andet end Bluetooth headsets her! Vi fører også Bluetooth speakerphones. Sådanne kan du f.eks. montere i din bil. Når du stiger ind i bilen, tænder Bluetooth speakerphonen, og din telefonsamtale foregår trådløst igennem dette anlæg. Med to mikrofoner i et typisk Bluetooth speakerphone sæt, kan den, du snakker med, også meget nemt høre dig.
Musik kan derfor med fordel høres igennem et sådant Bluetooth speaker-anlæg i bedre kvalitet end en almindelig bilradio!

Et Bluetooth headset, eller en Bluetooth speakerphone, kan normalt erhverves til omkring tusinde kroner og er en glimrende løsning i en ofte travl verden, hvor det også er en fordel at kunne snakke, mens du kører i bil.

Næsten alle almindelige nyere mobiltelefonersamtlige smartphones – er udstyret med Bluetooth, hvis navn kommer fra danske Harald Blåtand. Med Bluetooth kan dit headset eller din speakerphone føre samtalen for dig ved hjælp af din mobiltelefon. Fordelen ved at benytte et Jabra Bluetooth headset eller en Bluetooth speakerphone er især det lave strømforbrug og den øjeblikkelige overførsel.

Vi fører mange andre headsets, så her vil du altid kunne finde headset, der passer til din telefon. Headset med eller uden ledning, headset med eller uden bøjle, headset, der kan bæres på individuel måde. Ja alle typer af headsets findes her på denne side.

Headset til mobiler - Headset til bordtelefoner - Headset til trådløs telefoner

 

feedback
feedback