Hjem > Shop > Fastnet telefoner > Ældrevenlige Fastnettelefoner > Fastnet telefon til ældre svagtseende - Køb Din Maxcom KXT480 her

Maxcom KXT480 fastnettelefon Hvid

En fastnet telefon der er suveræn til dig med nedsat syn der har brug for store tydelige taster der står i skarp kontrast til telefonen.

649,00 kr.

1 på lager

Levering: 3-4 dage

Produktbeskrivelse

Uovertruffen fastnettelefon til ældre med nedsat syn – Maxcom KXT480

Du vil gerne have en telefon der er nem at bruge og har de mest almindelige funktioner de fleste af os forventer af en fastnet telefon. Dit syn er måske heller ikke helt hvad det har været og du oplever nogle gange du har svært ved at skelne de forskellige knapper på ting fra hinanden. Er det noget du kan nikke genkendende til? Så sidder du her med et rigtig godt bud på din nye fastnettelefon.

Hvad kan en særligt ældrevenlig telefon fra Maxcom så?

Telefonen er særligt interessant for dig for den i stedet for almindelig hurtigkaldstaster har billedtaster i stedet for. De tre du ringer mest til kan du gemme på de tre billedtaster. Så er det bare at løfte røret trykke på billedet af din datter og telefonen ringer op til hende nemt og enkelt.
Med dens store tydelige og adskilte taster i kontrastfarve er tasterne nemmere at skelne fra hinanden også for dig med nedsat syn.
Fastnettelefonen er også kompatibel med dit høreapparat til teleslynge. Hvis dit høreapparat har en T position skal du huske at slå det over på T positionen for at høreapparatet kan bruge teleslyngen i telefonen.
Du vil nemt kunne se hvem der ringer har ringet eller gå din opkaldslog igennem på det oplyste display. Du kan selvfølgelig også her se hvad klokken er og dato.

Telefonen bruger to stk AAA batterier til dens hukommelsesfunktioner hvis der er uventet strømsvigt. Det betyder at alle dine gemte numre og din opkaldslog ikke forsvinder hvis strømmen går i hele huset. Et sæt batterier kan typisk holde mellem et halvt til et helt år. Hvis batterierne er ved at være flade vises batteri symbolet i displayet. Telefonen bruger 2 stk. AAA batterier som ikke medfølger.

Se Dorrits video og artikel om Maxcom KXT480 og dets fototasterfor at se denne Maxcom i aktion og høre en guide til hvordan du nemt kommer igang.

Maxcom KXT480 fastnettelefon til Ældre Svagtseende og Hørehæmmede

Leveres i en komplet salgspakke indeholdende flg.:
– Maxcom KXT480 telefon
– Telefonledning
– Dansk trepolet stik
– RJ-11 til RJ-11 ledning med stik

– Brugervejledning på Engelsk
– Brugervejledning oversat til Dansk af Tele Call

Registreret på HMI-basen – HMI-nummer: 131150

Specifikationer

Særlige funktioner
– 3 foto hurtigkaldstaster
– 10 to tryks opkalds hukommelse – tasterne 0-9
– Medhør
– Visuel ringeindikator

Hukommelse
– Genopkald
– Opkaldslog (20 poster)

Display
– Nummerviser

Akustik
– Kompatibel med høreapparater
– Justerbar ringelyd

Opladning
– Bruger 2 stk. AAA batterier (medfølger ikke)

Tilslutning
– RJ-11 til RJ-11 ledning med stik
– Dansk trepolet stik

HenrikDorrit
Brug for hjælp eller vejledning?

Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning om valg af det rigtige produkt og du er naturligvis altid velkommen til få vejledning til et produkt som du har købt hos os.

Klik her for at se alle vores brugervejledninger.

Telefon: 21 123 456
Telefontid:
alle hverdage kl. 10.00 – 12.00 og 13.00 – 15.00

Eller skriv til os i kontaktformularen

14 + 7 =