6 års fødselsdag nye tider – nye mål: Vi gør samtale let for dig

Tele Call fejrer 6 års fødselsdag med nye mål

Hvor finder man telefoner specielt udviklet til ældre og andre med nedsat syn, hørelse eller mobilitet? Sådan indledte vi vores fødselsdagsnyhedsmail sidste år. Der er sikkert løbet mange talestrømme igennem din telefon siden dengang. Og du har sikkert modtaget og sendt lige så mange SMS – beskeder.

I anledning af vores fødselsdag styrker vi vores service, sortiment og vores tilbud til dig

Fordi en ting er i hvert fald helt sikkert markedet for telefoner udvikler sig hele tiden – det samme gør behovet for enkle telefoner og behovet for hjælp til at finde den helt rigtige telefon, så du kan få den telefon, der har de funktioner, du har brug for. Fremover vil vi derfor knokle for at gøre det lettere for dig at finde en telefon, der passer til dit behov – og leve op til vores nye slogan:

VI GØR SAMTALE LET FOR DIG

Vi har udvidet vores sortiment og dine muligheder for råd og vejleding om telefoner, så du nu også kan vælge mellem et udvalg af moderne fastnettelefoner – og få råd og vejledning via Facebook. Og da vi har fødselsdag er vi selvfølgelig i gavehumør 

Nye enkle telefoner til alle – gode julegaveidéer

trådløs telefon sort fra gigaset Moderne trådløse telefoner fra Panasonic og Siemens GigasetSom noget nyt kan vi tilbyde moderne trådløse telefoner fra Panasonic og Siemens Gigaset, der har det til fælles, at de nok er designet i tidens ånd men samtidig også er praktiske, enkle og økonomiske, da teknologien er strømbesparende. Se flere trådløse telefoner.
doro mobil telefoner til ældre, hørehæmmede og svagtseende Enkle doro mobiltelefonerEnkel at bruge + tydelig lyd + letlæseligt display = Befriende enkle mobiltelefoner. Det er summen af de kernekvaliteter, du finder i en mobiltelefon fra Doro. Mobiltelefonerne er enkle at bruge, og der er ingen unødige funktioner. Find den mobiltelefon, du har behov for, og undgå alle unødvendige funktioner – Tjek vores Doro Mobiltelefoner

Hvorfor kommunikarion er vigtig for alle – ClickToPhone

click to phone it hjælpemiddel velfærdsteknologi ClickToPhone til Android Smartphones ClickToPhone er et hjælpemiddel, der sikrer bedre livskvalitet for svært fysisk handicappede. ClickToPhone gør det nemlig muligt for kontaktbrugere at scanne sig igennem en smartphones menu, så de kan ringe op, skrive sms og opdatere deres status på sociale medier uden hjælp fra andre. Se et indslag om, hvor let ClickToPhone er at bruge, og betydningen af at kunne kommunikere selv.  

Få råd, vejledning og hold dig opdateret via Facebook

facebook tele call – og få 10 % i rabat – for at synes godt om.Vi tager vores nye slogan seriøst, så vi vil gøre alt for at leve op til, at – Vi gør samtale let for dig. Derfor kan du nu også få rådgivning via Facebook. Fordelen er, at du også kan få svar fra andre brugere, der har erfaring med den telefon du ønsker at investere i. Synes godt om vores side på www.facebook.com/telecall.dk inden jul og få 10 % rabat på julegaven eller gaven til dig selv på telecall.dk.