fbpx
  • Hurtig levering fra 50,- / GRATIS ved afhentning i Odense
  • 30 dages fortrydelsesret

Hvorfor vælge en trådløs fastnettelefon?

Vi kender det nærmest alle sammen, en god ven ringer og der skal sladres. Som så mange af os andre går du nok også rundt mens du taler i telefon, der er lige en kop kaffe der skal sættes over i køkkenet og måske skal kaffen med hen til yndlings lænestolen i stuen. Det kan godt lade sig gøre med en konventionel fastnet telefon, med ledning, men hvis du som mange af os andre går rundt og laver en masse andre ting, mens du snakker i telefon, så er en trådløs fastnettelefon måske svaret for dig.

contact.jpg
Brug for hjælp eller vejledning?
Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning om valg af det rigtigte produkt og du er naturligvis altid velkommen til få vejledning til et produkt som du har købt hos os.

Klik her for at se alle vores brugervejledninger.

Telefon: 21 123 456
Telefontid:
alle hverdage kl. 10.00 - 12.00 og 13.00 - 15.00

Eller skriv til os her:

Hvad får du, når du køber en trådløs fastnettelefon hos Tele Call?

Hos Tele Call trækker du på vores mangeårige erfaring i at servicere og hjælpe med at finde den helt rigtige telefon. Hos os får du nærværende kompetent kundeservice, og vi vil med glæde rådgive dig i at finde en telefon der matcher lige dine behov.
Giv os et kald og så finder vi ud af det.
Vi gør en stor ære i, ikke kun at have et varieret udvalg, men også tilbyde telefoner i høj kvalitet, der er nemme at bruge og som man har lyst til at have stående fremme. Så hvis det er en trådløs telefon du leder efter, kan du garanteret finde en her. Det er behageligt, at telefonen er trådløs, og der er mange forskellige funktioner at vælge imellem på de enkelte produkter. Helt fra den meget simple og billige trådløse telefon, til en dyrere model med flere funktioner. Flere af de trådløse telefoner har et ekstra håndsæt med.
Når du køber en trådløs telefon, medfølger der altid en base station som også fungerer som ladestation/bordlader til opladning af telefonens genopladelige batterier. Alle nødvendige dele medfølger selvfølgelig.
I salgspakker med flere eller ekstra håndsæt, medfølger der bordstander(e) til opladning. Mange af vores trådløse telefoner kan også vægmonteres, så de ikke tager plads på bordet. Basen kan normalt trække 4 håndsæt og enkelte modeller kan trække op til 6 håndsæt i alt.
Teknologien i de trådløse telefoner er DECT, som giver en rækkevidde på op til 300 m udendørs og op til 50 m indendørs. Rækkevidden er afhængig af hvad der “står i vejen” mellem basestationen og telefon håndsættet. Som hovedregel gælder det at jo bedre de to enheder kan se hinanden, jo bedre er rækkevidden.
Kniber det med rækkevidden, kan der trådløst tilkobles en Repeater til basestationen og repeateren placeres længst muligt væk fra basen, hvor den stadig kan opnå en sikker forbindelse. Med en Repeater fra Gigaset forøger du din telefons trådløse rækkevidde til det dobbelte. Så selvom du bor i et stort hus ude på landet, kan du stadig tale løs i din trådløse telefon, uden at skulle bekymre dig om rækkevidden.

Trådløse Fastnettelefoner til ældre

Synes du en trådløs fastnettelefon er noget for dig, men kunne du godt have behov for en telefon med store taster, ekstra høj lyd og med særlig fokus på brugervenlighed?

Så kan du med fordel se på vores trådløse ældrevenlige telefoner her.

Vi har også et bredt udvalg af mobiltelefoner udviklet særligt ift. Ældre og med brugervenligheden i højsædet.

Se vores store udvalg af mobiltelefoner til ældre her.

Tilbehør til din lækre trådløse fastnettelefon

Det kan ske for alle at man ikke når at tage telefonen, enten fordi man ikke er hjemme eller er lidt for godt igang med at løse krydsord og drikke søndags kaffe til at snakke i telefon. Derfor kan det være rart at have en telefonsvarer til at tage opkaldet.

Få nyheder direkte i din indbakke: