fbpx

Hurtig Levering fra 50,-

30 dages fortrydelsesret

Din kurv er tom

Find det perfekte hjælpemiddel til bevæghæmmede her

ClickToPhone og HouseMate er det perfekte hjælpemiddel til personer med så store fysiske funktionsnedsættelser, at de ikke selv kan trykke på en smartphones touch skærm eller en mobiltelefons taster. Hjælpemidlet ClickToPhone kan via bluetooth forbinde en 0/1 kontakt eller kørestolens joystik med en mobiltelefons menu, og kan scanne sig igennem funktionerne med et enkelt klik. ClickToPhone kan benyttes sammen med Android telelefoner og tablets. HouseMate kan benyttes både til Android og Apple iOs.


ClickToPhone software licens

Enkel brugerflade til smartphone og tablet. 
Samme funktioner som clicktophone, men med navigation via touch

Levering:
4-6 Dage

DKK 2.500,00
DKK 2.000,00 ekskl. Moms
HouseMate PRO

Styring af både smartphone/tablet og omverdenen - alt sammen ved brug af HouseMate PRO. 

Levering:
5-7 Dage

DKK 13.062,50
DKK 10.450,00 ekskl. Moms
ClickToPhone

Styr alle din smartphones funktioner med ClickToPhone. 

Levering:
1-2 Dage

DKK 8.500,00
DKK 6.800,00 ekskl. Moms

Hjælpemiddel til kørestolsbrugere

Med dette hjælpemiddel ClickToPhone kan du nemt komme på nettet og telefonen igen, også selv om du er meget handicappet. Hjælpemidlet ClickToPhone gør det med et enkelt tryk på en knap muligt at blive en del af omverdenen igen. Med ClickToPhone kan du igen bruge din Android mobil eller tablet.

Vi skræddersyr hjælpemidlet ClickToPhone til den enkelte bruger og hjælper gerne med det hele. Monteringsløsningerne for ClickToPhone er meget holdbare, og kan derfor bruges i mange år fremadrettet.

Med hjælpemidlet ClickToPhone kan du skrive beskeder, browse på internettet, tale i telefon osv. Alt sammen helt enkelt og let at benytte med ClickToPhone.

Hjælpemidlet ClickToPhone kan betjenes med forskellige former for kontakter. F.eks kan en panderynken eller et enkelt pust være nok til at aktivere ClickToPhone!

ClickToPhone er et hjælpemiddel, der hjælper handicappede tilbage til den digitale verden

feedback
feedback